Hvordan til at spire Krabbe Apple Frø

April 12

Hvordan til at spire Krabbe Apple Frø


Crabapple træer er enkle at vokse fra frø. Under de rette betingelser, de spirer let og vokse ret hurtigt. Men crabapple frø vokser ikke rigtigt at skrive. Frøene, som du plante kan vokse ind i et træ, der ser meget lidt ligesom sine forældre. Hvis du ønsker at dyrke en bestemt række af pyntesten crabapple hvis fysiske egenskaber, du nyder, er det bedre at starte med en frøplante. Dens genetiske makeup er fast, og det er garanteret at se ligesom alle de andre voksne træer af sin mangfoldighed. Hvis du op for en overraskelse eller opdagelsen af ​​en ny værdifuld sort, tage dine chancer med frøet.

Instruktioner

1 Skær crabapple i halve og træk frø.

2 Skyl frøene under rindende vand.

3 Pak frøet løst i et fugtigt køkkenrulle.

4 Placer den fugtige køkkenrulle i en plastik sandwich pose. Forsegl posen, men efterlader omkring 1 inch af læben åbne for at tillade ilt ind og ud.

5 Placer posen i dit køleskab s grøntsagsskuffen. Lad den der i 60 til 120 dage, eller indtil vejret bliver varmere i foråret. Check posen periodisk. Der bør være et fint lag af kondens på indersiden af ​​posen. Hvis det tørrer ud, re-fugte papirhåndklæde med vand fra en sprayflaske.

6 Plant frøet 1/2 til 1 tomme dybt i en lille gryde eller din værftet. Vand jorden jævne mellemrum for at holde det mod udtørring. Frøet vil spire i en eller to måneder.


relaterede artikler