Kan jeg beskære et Magnolia?

September 9

Kan jeg beskære et Magnolia?


Magnolier er blandt de ældste plante familier, med fossile rester går tilbage 36 til 58 millioner år citerer University of Florida Extension. Anlægget gruppe indeholder 80 forskellige arter af løvfældende og stedsegrønne træer og buske. Magnolier er indfødte i de østlige amerikanske og den østlige asiatiske regioner og er foretrukket for deres duftende foråret blomstrer i nuancer af pink, grøn, gul eller hvid. Alle magnolier, buske og træer af fordelene i årlig beskæring gøres på et bestemt tidspunkt af året, som citeret af Judy Lowe i "Ortho s All About Beskæring."

løvfældende Magnolias

Det bedste tidspunkt at beskære løvfældende magnolia er et sted mellem midten af ​​sommeren og det tidlige efterår. Undgå beskæring under slutningen af ​​vinteren til det tidlige forår, da beskæring nedskæringer tendens til at bløde på dette tidspunkt. Hovedformålet med beskæring løvfældende magnolier er at udvikle en stærk struktur fra starten og for at opretholde en bred, spreder formular. Dette medvirker til at fremvise den prangende bark og blomster.

Beskæring Metode

Begynd at forme træet fra starten ved at skære alle svage grene og skære ned de lange skud. Beskær ikke magnolier overdrevent, da det fremmer væksten af ​​lange, lodrette skud. Det anbefales at fjerne dødt træ og lodrette skud, som de vises hvert år. Dette medvirker til at reducere stress på træet. Når der skæres grene, reducere uinteressante stubbe ved beskæring til en naturlig gaffel.

Evergreen Magnolias

Det bedste tidspunkt at beskære stedsegrønne magnolia er lige efter blomstring er overstået i slutningen af ​​foråret og forsommeren, ligesom de løvfældende magnolia sorter. Det anbefales at udføre tungere, formular-skaber beskæring på stedsegrønne magnolier, mens træerne er stadig ung, da beskæring nedskæringer tage lang tid at helbrede, når træerne er modne.

Beskæring Metode

Beskær yngre stedsegrønne magnolier ved at skære korte de unge, lange grene. Hvis der kræves længere nøgne grene, fjerne de nederste grene på disse grene. Hard beskære træerne kun i tilfælde, hvor træerne kræver alvorlig renovering eller er beskadiget i storme. Hard beskære træer ved afskære væksten til den vigtigste ramme. Men det er bedst at foretage hård beskæring over et par år for at undgå at stresse træet.


relaterede artikler