Plant Typer i en tropisk regnskov

December 11

Plant Typer i en tropisk regnskov


Mere end to tredjedele af jordens plantearter lever i tropiske regnskove, så der er en bred vifte af regn skovplanter. Disse planter trives i varme, fugtige miljøer. Mens nogle tropiske regnskov planter vokser i fuld sol, de fleste af dem er under regnskoven s baldakin og skal konkurrere med mange andre planter til sollys. De har tilpasset sig til at vokse godt i disse betingelser.

Strangler fig

Den strangler figen er en regnskov træ, der har lært at tilpasse sig regnskov betingelser. Fordi lavere planter ikke får så meget lys som planter på toppen af ​​regnskoven baldakin, den strangler figen faktisk starter vokser på et andet træ. Det ombrydes omkring værten træet som det vokser, producerer en rigelig mængde af brancher, blade og blomster. Værten træet til sidst dræbt af strangler figen, da det ikke kan få nogen lys. Den strangler figen rødder modnes og nå jorden, hvilket gør træet selvbærende. Værten træ nedbrydes inden for strangler fig. Dette træ producerer små, runde frugt, som fuglene elsker at spise. Fuglene hjælper til at sprede strangler figen frø gennem deres ekskrementer.

passionflower

Den passionflower er hjemmehørende i regnskoven i Brasilien. Mere end 500 sorter af denne blomst findes, i nuancer som rød, blå, gul og hvid. Passionflower planter producerer en vin med lyse grønne stedsegrønne blomster. Passionflower blomster vokser i én-fods lange klynger af 12 til 15 blomster. Blomsterne er omkring 5 inches lang og formet som en skål. Passionflowers også tiltrække fugle og bier. Samt blomsten, passionflower planter producerer også passionsfrugt. At frugt er spist af fugle og dyr, såvel som mennesker.

Jade Vine

Den jade vin er en stedsegrøn vin, der er hjemmehørende i tropiske regnskove i Filippinerne. Denne vin kan ikke håndtere frost, så kan ikke dyrkes i koldere temperaturer. Denne slyngende vin kan vokse op til 70 fod lang. Det producerer tyk, træagtige stilke og grønne blade, der vokser mellem 3 inches og 5 inches lang. I foråret og forsommeren, jade vin producerer blomster, der er blålig grøn og er formet som kløer. Blomsterne kommer i klynger, der hænger fra vin og er omkring 5 fod lang. Disse blomster dyrkes ofte i Hawaii og anvendes i Leis. Jade vinstokke vokser bedst, når dens rødder er i et skyggefuldt sted, men toppen af ​​vin er i fuld sol.


relaterede artikler