Sådan Fix Roller Shades, der hænger fast

October 18

Sådan Fix Roller Shades, der hænger fast


Roller nuancer er en billig vindue behandling, der passer inde i vinduet åbning. I modsætning til persienner og skodder, disse nuancer samle lidt støv, så de er lav vedligeholdelse og en god løsning for folk med allergi. Roller nuancer har en fjeder inde, der snor sig op i skyggen, når skralde på enden er deaktiveret. Når gardinet trækkes ned, skralden indgriber og holder skygge i den nedre position. Disse nuancer undertiden sidde fast, især når de er enten helt op eller ned. Heldigvis kan de let repareres, ofte uden værktøj.

Instruktioner

Shade Sidder fast i hævet position

1 Fjern skygge fra konsollerne. Den ene side har en rund tap, der stikker i et beslag med et enkelt hul. Den anden side har en flad tap og passer ind i en konsol med en slids i toppen. Hæv den flade pin op gennem denne slot til at fjerne skyggen.

2 Slap skyggen halvvejs og geninstallere skyggen. Træk skyggen ned. Dette frigiver spændingen i fjederen, således at den kan trækkes ned nemt. Dette vil også fastsætte en nuance, der snaps op for hurtigt.

3 Drej flade pin uret hvis skyggen stadig ikke lavere, ved hjælp af en tang. Fjederen inde i valsen kan fanges og dreje stiften vil frigive det. Geninstaller skyggen og juster spændingen, som du gjorde tidligere.

Shade Stuck i sænket position

4 Fjern skygge fra konsollerne. Den ene side har en rund tap, der stikker i et beslag med et enkelt hul. Den anden side har en flad tap og passer ind i en konsol med en slids i toppen. Hæv den flade pin op gennem denne slot til at fjerne skyggen.

5 Vind skyggen halvvejs og geninstallere skyggen. Træk skyggen ned. Dette øger spændingen i fjederen så fjederen kan hæve skyggen. Dette vil også fastsætte en nuance, der rejser for langsomt.

6 Spænd flade ben, hvis skyggen stadig ikke vil rejse, ved hjælp af en tang. Dette vil stramme en fjeder, der er blevet fuldt afviklet. Stop når du føler foråret stramme, så sikre låsen på skraldemekanismen er aktiveret. Skraldemekanismen er for enden af ​​stangen på samme side som den flade pin. Geninstaller skyggen og juster spændingen, som du gjorde tidligere.

TIPS

  • Spænd ikke foråret, når du vender stiften.

relaterede artikler