Hvordan at slippe af Bugs i Basil

July 5

Hvordan at slippe af Bugs i Basil


Basil er en plante, der kan dyrkes nemt i din indendørs altankasse eller udenfor i din urtehave.

"Basil har få skadedyr, men lejlighedsvis generalist skadedyr såsom bladlus, jordlopper og japanske biller vil mætte os det," ifølge National Garden Association.

Mens det er relativt let at slippe af bugs i basilikum, bliver du nødt til at holde et vågent øje med det, som re-angreb kan forekomme på ethvert tidspunkt i løbet af vækstsæsonen.

Instruktioner

1 Spred et ark under dine inficerede planter tidligt om morgenen. Tryk eller forsigtigt ryste planter indtil biller og andre små skadedyr falde på arket. Pick off eventuelle resterende fejl, som er synlige og kaste dem på arket. Fyld din spand med sæbevand og ryst skadedyr fra arket i vandet for at dræbe dem.

2 Kombiner 1 spsk flydende sæbe, to dele sprit og fem dele vand i din sprayflaske. Spray hver tomme af dine basilikum planter med denne blanding, og sørg for at belægge undersiden af ​​blade og nye skyde sprækker, hvor bladlus og jordlopper kan lide at skjule. Gentag denne proces hver par dage i vækstsæsonen.

3 Stake rækken dækning hoops i jorden, med den ene ende af hver hoop på hver side af dine basilikum planter. Dæk hoops med dine række covers, så stoffet eller plastik forhæng onto jorden på begge sider af dine planter.

TIPS

  • Till din jord grundigt efter hver vækstsæson til at grave fejl og deres æg. Dette vil gøre det, så du vil have mindre af et skadedyr problem næste sæson.
  • Du må ikke brug for rækken dækker, hvis de første to trin held slippe af bugs i din basilikum. Hold ud på at købe række covers, indtil du er sikker på at de er nødvendige, eller du kan spilde dine penge.

relaterede artikler