Hvad skal man gøre, hvis din Tile ikke stemmer

July 29

Hvis du finder dig selv fast med flere kasser af fliser, der ikke er helt den samme farve, trods bliver mærket som sådan, er det ikke en tid til fortvivlelse, men snarere innovation. Især fordi en tur til sælgeren ikke kan afhjælpe problemet; det kan bare ende med at blive et stort spild af tid. Tag dig tid til størrelse op på omfanget af dine farveforskelle og følg et par forslag.

skakbrætmønster

Denne strategi er ideel til en situation, hvor omkring halvdelen af ​​din levering af fliser varierer lidt fra den anden halvdel. Alt du skal gøre er alternative dine fliser ligesom du oprette en bestyrelse for et spil af brikker og du vil have et færdigt produkt, der er en fryd for øjet. At skabe skakbrætmønstret starten på den ene side af anlægget rummet og gøre en lodret række fliser, skiftevis én ad gangen fra de to grupper af forskellige farvede fliser. Efter den første række er færdig, starter en anden række fliser. Denne række fliser vil også alternative mellem de to typer af fliser, men den første flise i denne række vil være forskellig fra den første flise i sidste række fliser. På denne måde skakbrætmønstret vil blive startet, og derefter fortsættes i hele væggen plads.

Grænser

Hvis blot en lille del af dit lager er af en anden farve, kan off-farve fliser bruges som grænse. Det er nok bedst at trække alle de forskellige brikker til at se, hvad variationen mellem hvert stykke rent faktisk er. Hvis der er en masse variation, så er du måske ønsker at placere brikkerne i en bestemt rækkefølge eller prøv en anden idé.

Modificeret Checkerboard

Hvis en betydelig del, men absolut mindre end halvdelen, af flisen lager varierer med farve, så vil du ønsker at starte med et skakternet mønster og derefter skifte over til en fast mønster, når din off-color stykker er alle brugt op. For at dette skal virke skal du opdele arbejdsområdet i fire kvartaler og begynder i midten af ​​flisen plads. Når du har dine lodrette og vandrette center linjer, og du har kontrolleret krydset for vinkelrethed, så kan du begynde.

Placer to lignende fliser i modsatte kvadranter. Næste sted to af off-farve fliser i de resterende to tomme kvadranter. Hold om dine fliser på væggen på denne måde, indtil du løber tør for de skraverede fliser og nu kan du udfylde væggen med den almindelige fliser. Når alt er sagt og gjort du måske finde, at variationen i farve har tilføjet til udseendet af dit værelse.


relaterede artikler