Fyringsolie Programmer

October 23

Fyringsolie Programmer


Hvis du har problemer med at betale for din fyringsolie eller varmeregning, kan du få gratis bistand fra private og offentlige programmer. Du skal dog kvalificere sig til programmet, og at der generelt betyder, at du skal være under en vis indkomst. Disse er nationale programmer, og du kan søge om hjælp, uanset hvilken tilstand, hvor du bor.

Citizens Energy

Borgernes Energi Heat Assistance er et nationalt program, der hjælper folk under en vis indkomst løn for opvarmning af olie eller betale deres varmeregning. Programmet er delt op i to underkategorier: opvarmning olie og naturgas. Borgernes Energi Olie Heat Program giver gratis fyringsolie til lavindkomstfamilier. Det giver op til 100 liter gratis fyringsolie til kvalificerende husstande. Energi / Distrigas Heat Assistance Program Borgere er for folk, der bruger naturgas. Disse husstande modtager en $ 150 kredit mod deres naturlige gasregning. For at kvalificere sig til dette program, skal du vise, at du har problemer med at betale dine varmeregningen, og du skal opvarme dit hjem med naturgas, olie eller petroleum. Du kan ikke allerede har modtaget hjælp, og du kan ikke kvalificere sig til Income Home Assistance Program Low Energy (LIHEAP).

LIHEAP

Dette er en føderal program administreres af det amerikanske Department of Health og Human Services Administration for børn og familier. Det hjælper lavindkomstfamilier betale for hjemmet energibehov, herunder fyringsolie, aircondition eller overordnede varmebehov. Det er målrettet dem i den laveste løn beslag, især dem, der har brug for øjeblikkelig hjælp. Ifølge US Department of Health og Human Services Administration for Børn og Familier, den LIHEAP program giver en bloktilskud til områder, stater og indianerstammer, og disse organer derefter distribuere midlerne til trængende familier. For at kvalificere sig, skal du tjene en indkomst, der ikke er 150 procent større end fattigdomsgrænsen, eller større end 60 procent af din statens gennemsnitlige indkomst.

CITGO-Venezuela

Den Citgo-Venezuela Fyringsolie Program startede i 2005 efter orkanerne Katrina og Rita reduceret mængden af ​​fyringsolie til rådighed for beboere i Golfstaterne. Dette program giver nu støtte til enhver region i USA, der har brug for fyringsolie, især stater med lave vintertemperaturer. Ifølge Citgo hjemmeside, har det givet næsten 1,2 millioner amerikanere med lave omkostninger fyringsolie, siden programmet startede. Programmet sigter mod lav indkomst amerikanere, indianske samfund og hjemløse krisecentre.


relaterede artikler