LDS Food Opbevaring Idéer

September 7

LDS Food Opbevaring Idéer


Sidste Dages Hellige, eller mormoner, er opmuntret af deres præster at opbevare fødevarer i tilfælde af en nødsituation. Opbevaring af madvarer kan være svært, hvis du ikke har en masse plads, eller hvis du lige er begyndt, og du ved ikke, hvad slags mad til butikken. Der er forskellige kreative måder at skjule eller finde et sted til opbevaring af fødevarer i dit hjem.

Under-the-seng opbevaring

Raising din seng på højere ben vil give dig mulighed for at passe en hel del af opbevaring nedenunder det. Køb rullende under-the-seng opbevaringskasser. Dette vil tillade dig at rulle ud lagerenhed til at hente eller erstatte eventuelle fødevarer oplagring poster. Du kan også placere løse dåser af mad opbevaring direkte under sengen. Installer en seng nederdel for at skjule opbevaring.

Osmanniske / Bænk Opbevaring

Køb en hul skammel eller en lang bænk med en udhulet sæde til at gemme din mad opbevaring i. Osmannerne og bænke har toppe, som du kan hæve for nemt at få adgang til mad. Ved at dobbeltklikke purposing dine møbler vil du maksimere sin evne i dit hjem og udnytte alle dine rum. Alternativt købe en sømand bryst som en improviseret bænk. Sætte det ved din hoveddør eller mudroom for gæster til at bruge til at sidde på, mens de tager deres sko af. Fyld brystet med opbevaring af fødevarer.

Food Opbevaringstid

Forskellige typer af fødevarer har forskellige grader af effektivitet i opbevaring af fødevarer. Nogle fødevarer, såsom hvede, ris og majs, have lange holdbarhed, som gør dem ideelle til opbevaring af fødevarer. Tørret hvede, hvide ris og majs kan vare længere end 30 år. Pinto bønner, tørrede æble skiver, pasta, havregryn og kartoffel flager kan vare op til 30 år. Mælkepulver kan vare op til 20 år. Disse elementer er alle egnede til langtidsopbevaring mad. Kortere sigt mad opbevaring, 24 eller 72 timers kits, bør omfatte vand, forarbejdede fødevarer og konserves fra dit spisekammer. Mange LDS medlemmer blot sikre, at de har overskydende mad i deres hus på alle tidspunkter for at imødekomme denne anbefaling.

Mad Preservation

Hvede og andre tørrede fødevarer kan vare i mere end 30 år, hvis du gemmer dem ordentligt. Opbevar altid maden i kølige og tørre steder som skabe i soveværelser, køkkener eller nogle garage kabinetter. Opbevar ikke fødevarer udenfor, da de kan være tilgængelige for gnavere og andre skadedyr. Store hvede i store spande foret med Mylar at beskytte dem mod varme og kulde.


relaterede artikler