Sådan fjernes Cedar Siding

November 18

Cedar sidespor er et almindeligt anvendt byggemateriale. Cedar sidespor paneler er generelt overlappet, eller forsynet ét stykke ind i den anden. Brædderne er fastgjort til det ydre af huset med bolte. Fjernelse cedertræ sidespor, eller enhver form for træ sidespor, indebærer anvendelse af en brækjern til at løfte og løsne brædderne, og derefter et hack savblad sav eller en Slaters ripper at nå under og klippe eller trække neglene. Den sidespor fjernes stykke for stykke.

Instruktioner

1 Brug din brækjern til at løfte det første stykke af sidespor. Afhængigt af hvilken type af cedertræ sidespor, kan du enten starte i toppen eller i bunden af ​​huset. Med overlappende sidespor, kan du finde det lettere at komme ind under den øverste stykke, mens med en sammenkoblet sidespor, kan den laveste sidespor brik giver dig den nemmeste adgang.

2 Løft brættet og derefter bruge Slaters ripper til at trække søm eller hack savklinge sav til at skære søm aksler.

3 Fjern brættet. Når du har trukket eller klippe negle, skub kortet ud af væggen, og sæt den til side. Pleje vil du ønsker at tage, afhænger af, om du planlægger at genbruge sidespor bestyrelser.

4 Arbejd din vej op eller ned i huset. Når du har fået det første kursus af sidespor fjernet, adgang til de resterende sidespor kurser er ligetil. Fortsæt med at bruge din brækjern og Slaters ripper eller hacke savklingen sav til at fjerne søm og brædder.

5 Når du har fjernet alle de sidespor boards, inspicere overfladen og bruge din hammer til at fjerne eventuelle løse negle eller at banke dem flugter ind i de udvendige vægge.


relaterede artikler