Anvendelse af gips med keramiske fliser

November 17

Anvendelse af gips med keramiske fliser


Gips er almindeligt anvendt i skulpturer eller gøre plast forme. Det er også nyttigt til rengøring og reparation af keramiske fliser og vægge. Brug gips som klæbemiddel til at vedhæfte en håndklædeholder og andet tilbehør til en flise væg.

Tile Reparation

Fjern brudte, revnede eller skåret fliser fra væggen. Slather bagsiden af ​​en erstatning flise med gips og sæt den på plads. Brug malerens tape til at holde flise på væggen, indtil gips obligationer med væggen.

monteringstilbehør

Gips er et ideelt medium til montering tilbehør emner såsom sæbe retter, håndklæde stativer og hylder til flise vægge. Bor huller i fliser, som svarer med hullerne på tilbehøret. Fyld huller i væggen og på tilbehøret med gips. Sæt tilbehøret mod væggen og fastgør det med tape, foreslår Spørg Builder.

Reparation Tilbehør

Ifølge Natural Handyman, kan gips reparere håndklæde stativer eller andet tilbehør, der er faldet fra væggene. Hvis tilbehøret oprindeligt blev sat i gips, blande en ny batch af gips og udfylde huller i væggen. Fastgør gips til tilbehøret montere og bånd i det sted.

Rensning

For at rengøre porøse fliser, blande en lille parti af gips. Tilsæt et par dråber hydrogenperoxid til blandingen. Den Conklin Brothers hjemmeside anbefaler at sætte pastaen over pletten, og dækker det i plastikfolie. Lad pastaen til at sidde for en dag eller to, og tørre det overskydende af med en tør busk.


relaterede artikler