Hvordan at rengøre Under Omrører af en vaskemaskine

December 27

Hvordan at rengøre Under Omrører af en vaskemaskine


En frastødende lugt kommer fra din vaskemaskine er ikke bare irriterende, kan det også sive ind dit tøj, efter du rundt hele dagen. Disse dufte er som regel resultat af skimmel eller mug vokser i badekarret af vaskemaskinen. Området under omrøreren kan harbor lugtfremkaldende bakterier, da det giver en varm og fugtig sted for disse organismer til at vokse. Fjern omrører i en vaskemaskine, så du kan rengøre karret under og få vasketøjet duftende frisk igen.

Instruktioner

1 Tag vaskemaskinen ud af stikkontakten, når den er tilsluttet i øjeblikket.

2 Åbn hætten over karbad og hvile den mod betjeningspanelet.

3 Undersøg toppen af omrøreren. Hvis dette omrører har en struktur dispenser på toppen, fjerne dette ved at dreje dispenseren mod uret. Ellers vil omrører sandsynligvis have en hætte på toppen dækker omrøreren bolt. Lirke toppen off af omrøreren med kanten af ​​en flad skruetrækker.

4 Fjern omrører bolt med en topnøgle og udvidelse, hvis det er nødvendigt.

5 Sæt på et par solide arbejdshandsker. Nå under agitator og gribe den fast. Træk op på agitator og skub den op og væk omrøringsakslen. Sæt til side.

6 Rengør del af karret og omrører hub skjult af omrøreren med en standard badeværelse renere og klud. En nylonbørste kan bruges til at komme i gang nogen stædige skimmel eller meldug. Rense ud i bunden af ​​omrøreren når den er ude af maskinen samt.

7 Påfør et par dråber opvaskemiddel til navet omrører. Skub agitator tilbage over navet. Sæt omrører skruen og stram. Sæt hætten eller stof dispenser.

8 Kør en kort belastning på temperaturindstilling højeste. Hæld 1/4 kop blegemiddel ind i maskinen for at skylle det ud og hjælpe desinficere efter rengøring.

TIPS

  • Vedhæfte en socket udvidelse, hvis det er nødvendigt, for at nå ind i omrøreren at løsne bolten.

relaterede artikler