Sådan Clean Solar Panels

October 3

Solpaneler er en fantastisk måde at supplere din egen energiforsyning og sænke dit kulstof-fodaftryk. For at dine solpaneler til at arbejde effektivt, skal de være i stand til at fange så meget sol som muligt. Over tid, ophobning af skidt og snavs er uundgåelig og vil forårsage outputtet af dine paneler til at falde. Rengøring af solpaneler periodisk vil sikre optimal produktion og udvide deres levetid.

Instruktioner

1 Kontroller paneler til udsatte ledninger eller revner, før du begynder at vaske. Hvis der er nogen, og du ikke er i stand til at løse dem selv, ringe til en tekniker til at gøre det.

2 Fyld din spand med varmt vand og din rengøring løsning. Enhver stribefri rengøring løsning vil fungere fint og bør være sikkert for dine solpaneler.

3 Vask solpaneler med vand-og-cleaner blanding, omhyggeligt fjerne synlige skidt og snavs. Let skrubning kan være nødvendig.

4 Tør dine paneler forsigtigt med et håndklæde. Sørg for, at håndklædet ikke ridse panelerne. Et vaskeskind, som du ville bruge til en bil er et godt valg.

TIPS

  • For at undgå at skulle forcere på taget blot at se, om panelerne skal vaskes, lave en registrering af deres effekt efter rengøring. Når du ser output drop betydeligt, vil du vide det tid til at rense dine plader igen.
  • Solpaneler er ret sart, så vær sikker på du ikke lægge for meget pres på dem --- de kan revne. Gåture og knælende på dine solpaneler vil sandsynligvis bryde them.also, når du arbejder på dit tag, er det en god idé at bruge en sele eller andet sikkerhedsudstyr til at fange dig i tilfælde af et fald.

relaterede artikler