Sådan renovere et badeværelse Shower

October 15

Sådan renovere et badeværelse Shower


Badeværelse renoveringsprojekter kan blive dyrt, hvis du ikke har planer dem ordentligt. Ifølge House spejlvende Helper hjemmeside, kan et badeværelse remodeling projekt koste alt fra $ 2.500 til $ 7500 afhængigt af hvad arbejder du har gjort, og kvaliteten af ​​de materialer, du bruger. Du kan spare penge, når du renoverer badeværelse bruser ved at bruge et par små ændringer, der vil ændre udseendet og funktionaliteten af ​​din bruser område.

Shower Door

Ved at erstatte dit brusebad gardin med et brusebad dør du giver dit brusebad et andet udseende og funktionalitet. Hvis du har brug for at installere gelænder i dit brusebad, så et godt konstrueret bruser dør kan være endnu et sted, hvor du tilbyder hjælp til dem, der har brug for det. Dekorative glasdøre kan have stencil design eller farver på dem for at hjælpe med at sætte til din indretning.

Corner hylder

Installation hjørne hylder i din brusekabine tilføjer funktionalitet og tilgængelighed til din bruser. Hylder kan hjælpe med at sætte lagerplads til sæbe, shampoo og alt andet du vil være nødvendigt at tage brusebad med dig. Corner hylder kan enten være permanent installeret i din bruser hjælp lim og fugemasse, eller du kan købe midlertidige hylder, der har spændinger stænger til at holde dem på plads.

Brusehoved

Standarden stationære brusehoved kan erstattes med en vifte af muligheder. Et brusehoved med en bred vifte af massage indstillinger kan hjælpe slappe af og lindre spændinger. Du kan installere et fritliggende bruser hoved, som du kan bruge som en tryllestav til at styre, hvor og hvordan vandet anvendes. En anden mulighed er at installere flere brusehoveder spa system, der kan også være terapeutisk. Husk, at en ekstra brusehoved betyder en stigning i din vandregning.

bænk siddepladser

Hvis du er remodeling dit brusebad på grund af nogen i dit hjem, som kan have særlige behov, og derefter overveje at installere en lille bænk i bagsiden af ​​din stall. En brusekabine bænk kunne også være nyttige for nye mødre eller mennesker, der er ved at komme fra en langvarig sygdom eller tilskadekomst.


relaterede artikler