Sådan Fix en Dry Hard Lawn

February 25

Sådan Fix en Dry Hard Lawn


Hardpan jord er jord, der er så komprimeret, at vandet ikke kan være i stand til at trænge igennem. Ofte er lerjord, der kan tørre til rock hårdhed. Et af de største problemer med tørre, hårde jord er, at den ikke vil tillade planterne vokser godt, fordi rødderne ikke kan være i stand til at trænge igennem den hårde jord. Når rødderne kan skubbe gennem jorden, der ikke er vand for dem at finde. Men du kan fastsætte en tør, hård græsplæne ved ændring jorden.

Instruktioner

1 Løsn jorden med en spade ved at køre ned i jorden til en dybde på 12 inches. Vride den spade frem og tilbage for at skabe luftlommer i jorden.

2 Dæk jorden med en 4-tommer lag kompost og spagnum. Disse ingredienser vil bidrage til at tilføje luft ind komprimeret jord, hvilket vil løsne det. De organiske ændringer vil også tilbageholde vand i jorden.

3 Rake disse ændringer i din jord med et blad rake. Kam på jorden for at tvinge komposten i mellem græsstråene og ned i jorden linje. Komposten vil arbejde sig ind i de åbnede luftlommer.

4 Vand din plæne ved hjælp hvad der svarer til 1 tomme af regn ugen med en slange ende sprinkler. Brug en regnmåler at afgøre, hvor meget vand du har brugt.


relaterede artikler