Sådan dekorere med tropiske blomster

May 8

Brug spillevende hued tropiske blomster, såsom fugle af paradis og orkideer, til at dekorere en fødselsdagsfest, beach-tema reception eller anden særlig begivenhed. Du kan også sætte fut dit soveværelse eller stue ved at placere en vase med frisk afskårne tropiske blomster på et sidebord. Tropiske blomster er langtidsholdbare og giver en stærk visuel effekt, samt en lys pop af farve til rummet eller fest plads. Hvis du foretrækker en mere subtil nuance, skal du vælge en lys, elegant tropisk blomst såsom en Calla Lily.

Instruktioner

1 Vælg de tropiske blomster, som du vil bruge i dit display. Typen af ​​særlig begivenhed, såsom bryllup eller fødselsdag, samt tema eller farveskema Soiree, kan bestemme de blomstrer, du bruger. Cymbidium orkideer er tilgængelige i flere nuancer, som pink, gul og grøn, mens anthuriums kommer i røde og grønne nuancer. Beehive ingefær ser fantastisk i gult, mens faklen ingefær lækkerier med nuancer af rød og pink.

2 Vælg en vase, der vil koordinere med de tropiske blomster samt resten af din indretning. Brug aa levende blomst farve som inspiration, og vælg en rød, orange eller solgul minimalistisk keramisk vase til en kunstnerisk look. Hvis du sigter efter en elegant stil, placere blomster i en moderne sølv eller antikke krystal vase. Som et eksotisk præg, skal du vælge en trækasse-formet vase.

3 Fyld vasen med vand, og læg de afskårne tropiske blomster indeni. For en kreativ udseende, fylde vase med farverige elementer, såsom kugler eller tynde skiver af citrusfrugter, før du placerer blomsterne inde.

4 Hvis du bruger floral display som en tabel centerpiece, forbedre det ved hjælp af yderligere decor poster. For en sofistikeret stil, placere den blomsterfyldte vase på en mousserende sølvbakke, og omgive det med elegante stearinlys. For en ø-inspireret look, fylde bakken med sand og bittesmå muslingeskaller; placere vase på toppen.

5 Bestem den bedste placering for at placere den tropiske blomster display. For en strand-tema bryllup, sætte blomster på guest sign-tabel, eller gøre flere af de samme skærme, og bruge dem som aftensmad-tabel centerpieces.


relaterede artikler