Sådan Design Tile backsplash Outlets

October 23

Sådan Design Tile backsplash Outlets


Når du designer en flise backsplash, du også nødt til at overveje, hvad der skal ske med de stikkontakter, fordi intet kan ødelægge en fornem design hurtigere end snavsede eller forældede stikkontakt dækker. Du kan købe standard stikkontakt dækker i ethvert hjem forbedring butik i en farve, der matcher eller koordinerer med fliserne. custom designe dækslerne sikrer imidlertid, at de vil blande fejlfrit i din backsplash eller tilføje endnu et lag af visuel interesse for området helt.

Instruktioner

1 Maling almindelig plast covers til præcis matcher dit flise design for et komplet look. Slib dækslet og prime det med en plastik primer for at sikre en god-vedhæftende overflade. Har malingen farve-matchede i samme glans som fliserne, og forsegle med en polyurethan eller anden sealer.

2 Brug metal spray maling til at pynte almindelig plast dækker i en mere moderne omgivelser. For eksempel designe dine forretninger til at ligne krom mod et glas flisebelagt backsplash eller grå sten mod en flad sort industrielt stylet én. Der er mange faux finish spray maling, du kan bruge til at pynte din stikkontakt dækker med en holdbar finish.

3 Dæk dine forretninger i stof i et komplementært mønster, der tilføjer en anden dimension til det overordnede udseende. For eksempel, hvis du har en sort og hvid flisebelagt backsplash, overveje en moderne zebra-stribede mønster eller en retro sort og hvid blomstret mønster der passer til stilen i dit værelse.

4 Design en brugerdefineret stikkontakt dække med rester af vintage tapet, magasin-annoncer eller andre papir memorabilia. Brug en decoupage medium, findes på ethvert fartøj butik, til at klæbe og forsegle dit design. Bring i et tema med elementer såsom frugt eller vinetiketter eller en accent farve som en rød rulle mønster på en ellers helt hvide fliser backsplash.

5 Tilføj aftagelige væg overføringsbilleder til din stikkontakt dækker, hvis du ikke kan træffe afgørelse om en permanent design. Skær mærkaterne til størrelsen af ​​dine covers, med lidt ekstra over kanterne, som du kan tuck under før du sætter covers tilbage på væggen. Når du vil ændre design, du bare tage låget, skrælle decal og erstatte den med en anden.


relaterede artikler