Om Tree riste

October 17

Om Tree riste


Fungere som et naturligt filter, træer, der dyrkes på din ejendom give nogle forurenende beskyttelse som bladene udveksle gasser med den omgivende atmosfære. Træer er også værdifuld som et hjem køling mekanisme og en fysisk barriere for kolde, vinter vind. Du kan dog have træer, der er i høj trafik områder, såsom en travl fortov eller terrasse placering. Tree riste give mere walking plads rundt om træet uden at skade stammen eller rodsystemet nedenfor.

Design og materiale

Din risten skal lade fugt og lys ind i roden område nedenfor for at tillade normal jord fordampning at forekomme - risten åbninger er typisk 1/2-inch bred til dette formål. Selvom hjem rist installationer er almindeligt cirkulære og relativt lille i omkreds, kan du tænkes installere en rist med dimensioner større end 10-fod bred, hvis du har en stor terrasse med travle mund trafik. Riste er fremstillet af tunge materialer, såsom bronze, støbejern og aluminium. Du kan vælge materiale og risten design, der matcher dit hjem arkitektur og samtidig beskytte dit træ fra roden og stammen skader.

Riv Funktionalitet

Én vigtigste rist funktion er at reducere jordpakning. En travl terrasse eller fortov med en åben jord område for træet anvendes typisk som en færdselsåre - komprimeret jord bidrager til reducerede jorden luftlommer og rod kvælning. Ved omgivende dit træ med en rist, jorden forbliver uforstyrret og dine rødder har en sund adgang til jordens fugtighed, luft og næringsstoffer. Ved hjælp af en stor rist omkring træet giver også rigelig plads til rod spredning. Din terrasse eller fortovet ikke er underlagt revner og løfte ved at sprede trærødder, der ofte kræver dyre udskiftning og reparation.

Vanding

Beskyttelse af dine trærødder med riste også gør vanding lettere, især hvis det er et drop system. Med en siver vandslange omgiver dit træ base, riste giver en barriere for mund trafik på tværs af din drop-system - du behøver ikke at skjule slangen under store barkflis masser, der kan hindre jordfugtighed fordampning. Din vanding er også eksklusivt til træet. For eksempel ved anvendelse blomster eller groundcover at omgive og beskytte et træ tager kritiske næringsstoffer og fugt væk fra de store, spreder rødder. Hvis du bruger et træ rist, behøver du ikke at plante konkurrerende planter rundt om træet base. Du effektivt oprette en miniature økosystem dedikeret udelukkende til træet.

Tree Size Behandling

Før du installerer rist omkring dit træ, kontrollere, at din træets omkreds, eller fremtidige diameter, vil ikke vokse stammen åbning. Træer der overgroet deres eksisterende riste er girdled, som bidrager til udbredt skovdød fra patogen eller skadedyr infiltration. At tillade tilstrækkelig plads mellem risten åbning og stammen giver sund plads til kraftig vækst.


relaterede artikler