Sådan måler borepatroner

August 2

Sådan måler borepatroner


Vejret du ønsker at bruge en boremaskine presse eller en håndholdt boremaskine, skal boret være sikret med en borepatron. En borepatron har tre klemmer placeret inde i patronen boliger. Som du drejer nøglen på siden af ​​borepatronen, de tre klemmer lukke i og spænd omkring boret. En borepatron kan passe et bestemt udvalg af bor. , Ved måling af et borepatron, ideen er imidlertid at afgøre, hvor stort et bor du kan placere inde i borepatronen.

Instruktioner

1 Tag boret fra strømkilden, hvis boret er elektrisk. Hvis boret er batteridrevet, fjerne batteriet. Dette forhindrer mulig skade. I nogle tilfælde, håndholdte boremaskiner har en "nøglefri" chuck. Hvis dette er tilfældet, skal du ikke afbryde boret fra dens strømkilde.

2 Løsn borepatron med borepatronnøglen. Nøglen passer inde i et hul på patronen. Der er splines på tasten, der i indgreb med noter på borepatronen. Drej nøglen mod uret, indtil nøglen ikke længere har evnen til at rotere. Det betyder, at chuck er i sin bred åben position. Hvis boret har en nøglefri borepatron, greb borepatronen med den ene hånd, og køre boret baglæns, indtil patronen når sin bred åben position.

3 Kig på åbningen i hullet i din borepatron. Placer forskellige borekroner i borepatronen. Graduate størrelse rill bits, indtil du når den første størrelse, der ikke passer ind i boret. Gå tilbage til den forrige borehovedet. Størrelsen af ​​bitten er trykt på borehovedet. Dette er den største størrelse du kan bruge i den boremaskine.


relaterede artikler