Alternativer af trykimprægneret Lumber for en Fence

February 17

Alternativer af trykimprægneret Lumber for en Fence


Trykimprægneret tømmer er træ - som regel billigt træ som gran eller fyr - der har været udsat for en række vakuumcykler at tvinge kemikalier i træet porer. Disse kemikalier hjælpe med at bevare og befæste træ, hvilket gør det holdbart, stærk og insekter og rådne-resistente. Det er billigere end naturligt rådne og insektresistente træ. Alternativer omfatter redwood, ceder, cypres og plast-træ kompositter.

Redwood

Redwood tømmer kommer i forskellige kvalitetsklasser. Mens lavere karakterer er velegnede til dæk og gelændere hvis korrekt forseglet, er nødvendige for kvalitet hegnspæle byggeri-hjerte eller klar-hjerte kvaliteter. Disse højere karakterer er lavet af træets kernetræ, er dyb rød i farven og upåvirket af insekter eller fugt. Lysere farvede redwood tømmer kommer fra afgrenet som ikke er særlig rot resistente. Mens redwood er attraktivt og modstandsdygtig over for fælles strukturelle gener, er det udgift - op til fire gange mere end trykimprægneret tømmer. Det er heller ikke den mest miljømæssigt bevidst valg; på grund af skovhugst, mindre end 5 procent af den antikke kystnære redwood skov tilbage.

Western Red Cedar

Western Red Cedar er gylden-brun i farven og ligner redwood i insekt- og rådne modstand. Men i modsætning redwood, er det relativt svage og kan ikke bruges til understøttende strukturer. Det bør derfor anvendes til hegn, der har en primært dekorativt formål. Ligesom redwood, bør kun anvendes kernetræ; dens splintved er ikke insekt eller rådne resistente. Du bør også undgå stribet træ, da dette kan indikere særligt svag træ. Cedar er omkring halvdelen af ​​omkostningerne i redwood, men to gange prisen på trykimprægneret tømmer.

Cypress

Cypress, også kendt som sumpcypres eller sydlige cypres, er en tan til rødlig træ, der deler mange af fordelene ved redwood og cedertræ. Det er meget rot og insektresistente men i modsætning ceder, det er også stærk og kan bruges til både strukturelle understøtninger og til dekorative hånd. Sørg for at få cypres kun fra velrenommerede forhandlere, dog; det er berygtet for at vride og vridning, hvis det forkert er tørret. Omkostningerne er meget afhængig af dens placering; cypres er bredt tilgængelige i det sydøstlige USA, men jo længere du kommer derfra, jo højere pris går. For eksempel, i den sydøstlige del, cypres er betydeligt billigere end redwood, men i andre dele af landet er det lige så dyrt.

Plastic-Wood Composites

Plastic-træ sammensatte tømmer produkter er fremstillet af en kombination af genvundet plast og træfibre, hvilket gør dem rådne og insektresistente, og næsten uopslidelig. De er et glimrende valg for udendørs bygning. Kompositmaterialer er splinter gratis, kan du klippe og søm dem som rent træ og deres styrke rivaler enhver fysisk tømmer på markedet. Men plast-komposit træsorter er dyre. Nøjagtige pris afhænger af producent og placering, men de er dyrere end redwood.


relaterede artikler