Sådan Grow muscadines fra stiklinger

August 24

Muscadines er en art af vilde drue indfødte til det sydøstlige USA. De Vining stokke vil overstige 30 fod i højden, hvis venstre ubeskårne og hver er udstyret med et væld af små, let fligede blade i hele sin længde. Om sommeren, hængende klynger af frugt synes, modning fra lys grøn til lilla-sort i efteråret. Mange gartnere i US Department of Agriculture plantning zoner 5 til 9 dyrke muscadines for deres spiselige frugt og nogle reproducere især godt frugtsætning planter igennem på home formering. Muscadines reagerer godt på at skære formering, som er pålideligt gøres fra nåletræ stiklinger taget under den aktive vækstsæson.

Instruktioner

1 Vælg flere livskraftige stokke fra en sund, veletableret Muscadine vin i forsommeren. Vælg stokke med mindst 20 blade internodier, en gennemprøvet udbytte af frugt og en hærdet, men stadig smidig, stængel. Undgå gamle vækst stængler eller dem med tydelige tegn på sygdom.

2 Mål 24 inches fra spidsen af sukkerrør og skær den i en 60 graders vinkel ved hjælp bypass beskæresakse. Skær stokken i fire lige store portioner. Hold styr på, hvilke endepunkter mod spidsen, og som peger mod bunden.

3 Fjern bladene fra den nederste halvdel af hver Muscadine skæring ved hjælp af bypass beskæresakse. Placer stiklingerne i en spand med vand, mens du forbereder rodningsbeddet.

4 Vælg et roddannelse websted med dappled skygge i de varmeste del af dagen. Sprede en 3-tommer lag kompost og en 3-tommer lag af groft sand over sengen. Indarbejd kompost og sand i jorden ved hjælp af en roterende rorpind. Dyrke jorden til en dybde på mindst 5 inches.

5 Skær en fure på tværs af sengen ved anvendelse af en spartel eller anden stump-bladet instrument. Skær furen til en dybde på 3 inches.

6 Sæt Muscadine stiklinger i furen, så bunden efterlader resten oven på jordoverfladen. Space dem 5 inches fra hinanden. Tryk på jorden i omkring så ingen luft fanget omkring bunden af ​​stokke stiklinger.

7 Vand de Muscadine stiklinger til en dybde på 5 inches hver syv dage ved hjælp af en haveslange med en tåge dyse. Støvpartikler fra luften del af muscadines mindst to gange om dagen for at holde dem for visnen eller udtørring.

8 Grav op Muscadine stiklinger i efteråret, når de går i dvale og begynder at miste deres blade. Transplantere dem til en permanent seng eller en gryde med steril pottemuld. Barkflis stærkt omkring bunden af ​​planterne i løbet af deres første vinter. aftage langsomt vanding til 2 inches hver syv dage i løbet af vinteren.


relaterede artikler