Sådan installeres en medicinskabet til Steel Studs

August 20

Sådan installeres en medicinskabet til Steel Studs


Fastgøre en medicin kabinet til metalknopper ved at skrue gennem overfladen af ​​væggen, eller hvis forsænket, ind i siden af ​​metalstolper. Under ombygningen eller en bygning, 2-by-4 opbakning træ er ofte knyttet til stutterier, som giver dig mulighed for at fastgøre medicinskabet med træskruer. Hvis der ikke er opbakning, vedhæfte medicinskabet hjælp flere fine gevind drywall skruer. Typisk 25- eller 20-gauge studs er tilstrækkelige. Men 25-gauge studs er for tynde til at holde op en tung, overflade-monterede medicinskabet.

Instruktioner

Surface-Mounted medicinskabet

1 Marker højden af toppen af medicinskabet med en blyant.

2 Find tapperne ved hjælp af en stud Finder eller stærk magnet og overføre mærkerne til medicinskabet.

3 Bor fire 3/16 tommer pilot huller i medicinskabet omkring 2 inches ned fra toppen og op fra bunden.

4 Hold kabinettet på din mark og bore i en fin-gevind gips skrue. Længden af ​​skruen skal trænge tappen mindst 1/2 af en tomme. Hvis underlag træ er installeret, fine gevind skruer er ikke nødvendige.

5 Plumb medicinskabet og installere yderligere tre skruer. Hvis nogen skruer spinde løs, installere en anden skrue omkring en tomme væk og fjern løs skrue. Pas på ikke at stramme skruerne. Sænk hullerne således at signalhorn skruehovedet let hviler flugter med bagsiden af ​​kabinettet.

Forsænket medicinskabet

6 Bor fire 3/16 tommer pilot huller i siderne af medicinskabet. Tæller synke hullerne, hvis du ikke bruger pan-skruer.

7 Indstil medicinskabet i åbningen på den ønskede højde. Installer om nødvendigt shims under bunden af ​​kabinettet for at hæve det til den rette højde.

8 center medicinskabet i åbningen og vedhæfte en fin-gevind gips skrue ind i stud med din boremaskine. Hvis underlag træ er installeret, fine gevind skruer er ikke nødvendige.

9 Sæt en skrue på den modsatte side og installere de øvrige tre skruer.

TIPS

  • Hvis dine knopper er 25 gauge og alle eller de fleste af dine skruer komme ud, til brug toggle bolte vedhæfte medicinskabet. Hvis du ønsker et mere færdigt udseende inde i dit medicinskab, bruge trim ringe omkring hovedet af skruerne. Disse ringe gør for en mere færdigt look og fjerne behovet for undersænkning hullet.

relaterede artikler