Sådan monteres Roller Shade Beslag

October 16

Sådan monteres Roller Shade Beslag


Roller nuancer er fantastisk til kontorer, skoler og køkkener. De er meget ryddelige grund af det faktum, at de kan rulle sig ud i et lille rør, der holdes på plads på toppen af ​​et vindue ved en valse nuance beslag. Der er mange forskellige typer af rullegardiner, men alle af dem er monteret ved sømning eller skruning på to til fire beslag ind i væggen og snapper rullen på plads. Processen med at installere konsollerne tager ikke mere end 30 minutter.

Instruktioner

1 Fjern valsen fra beslaget kit. Hold den op mod væggen en tomme over din vinduesrammen. Hold den vandret og markere med en blyant, hvor de to tips sidde.

2 Fjern de to monteringsbeslag fra sættet. Hold hver af dem på blyantstreger på væggen. Hold det midterste hul op mod mærket, og brug skruetrækkeren til at køre en skrue fra sættet ind i væggen ved mærket over hullet. Spænd det indtil beslagene er fastgjort i væggen.

3 Kør de andre skruer ind i væggen, hvor der er huller i beslaget mod væggen. Fastgør stramt.

4 Skub kæden over sporene på den ene side. Skub den samlede rulle, med nuancer og tekstiler rullede og limet på, i stiften beslaget (den mindre kompliceret beslag med færre huller) og skub den mod fanen beslaget (den anden konsol), indtil rullen springer på plads. Kontroller den side med kæden er indsat i fanen beslag.

5 Træk ned i kæden og hold binde ned beslag tæt mod kæden. Skub beslaget mod indersiden af ​​vinduesrammen og drive en skrue i stellet gennem hullet på beslaget.


relaterede artikler