Hvordan man opbygger et bibliotek Bogreol Udover en pejs

July 14

Mange mennesker vælger at bygge bibliotek reoler ved siden af ​​deres pejse. Mange pejse rage lidt fra resten af ​​væggen, hvilket gør siderne stor for indbyggede hylder, der ligner den stil mange bibliotekets reoler. Indbygget bibliotekets reoler ved siden af ​​en pejs vil tage et stykke tid at konstruere, fordi alt skal være skræddersyet og skåret til at passe ind i rummet.

Instruktioner

1 Mål bredden, højden og dybden af de sunkne-i vægsektioner på begge sider af pejsen. Brug dybden måling til at hjælpe dig i at købe de tømmer stykker, du har brug for. Tømmer skal måle ca. 1/2-inch tyk, med bredden er den samme som dybden af ​​det rum, hvori man vil placere reolen.

2 Skær tømmer stykker til længden er nødvendig for at passe stramt ind i de åbne rum. Sæt dem til side, mens du skærer paneler brikkerne til at passe hele rummet. Hvis du skal bruge to stykker til at fylde rummet, så prøv at placere sømmen under hvor en reol hylde vil vedhæfte.

3 Brug en tekstureret paneler, såsom en nålestribet panel, hvis du ønsker og male paneler til en ønsket farve, der matcher indretning værelse eller temaet for pejsen. Fastgør paneler på plads ved hjælp af små søm og en sømpistol. Dæk negle med kit eller placere søm nedenunder hylden vedhæftede pletter. Husk at tillade paneler tørre efter maling, før det er fastgjort til væggen eller repareres med kit.

4 Sand hylden stykker af reoler og tørre ned med en tack klud for at fjerne sand og savsmuld. Maling eller bejdse hylderne og tillade tørring natten før du fortsætter forsamling.

5 Skub reolen hylderne på plads i området ved siden af pejsen. Brug et niveau for at sikre hylderne er niveau, før sømning på plads. Fastgør søm langs bagsiden og siderne af hver hylde brik at skjule neglene fra visning.

TIPS

  • Fyld reol med bøger og dekorative accenter som figurer og fotografier.
  • Vedhæft grænserne stykker omkring kanterne af reolerne, hvis du ønsker at tilføje yderligere accenter til de fireside bogreoler.

relaterede artikler