Sådan Fix en Dørklokke Cover

February 17

En dørklokke cover har den vigtige funktion at beskytte de elektriske kontakter fra de udvendige elementer. Da apparatet knappen er næsten altid placeret udendørs, er det vigtigt at inspicere på dørklokken dæksel jævne mellemrum for at se, at enheden beskytter de elektriske indhold korrekt. Det er muligt, at du ikke kan bemærke, at dørklokken dæksel er beskadiget indtil dørklokken ikke fungerer korrekt. Begge disse muligheder diskuteres i den følgende artikel.

Instruktioner

Sådan Fix en Dørklokke Cover

1 Træk dækslet af. Dørklokken dækning sandsynligvis vil blive holdt på plads af to små skruer, der er indsat direkte i trædør rammen. Uanset hvad problemet er med den udvendige del af din dørklokken, vil den første kendelse af erhvervslivet være at fjerne dækslet og undersøge arbejdet i din dørklokke, herunder dækslet. Hvis dækslet er beskadiget eller forkert installeret, kan problemer med ledninger udvikle sig.

2 Undersøg dækslet at se, at det er fast og ikke lækker. En revnet dæksel kan repareres eller udskiftes. At reparere en beskadiget dørklokke dækning, rengøres grundigt med et lille stykke sandpapir eller smergellærred. Påfør en tynd linje epoxy på indersiden af ​​dækslet. Sørg for at bruge den slags, der kommer i to separate rør og bliver blandet på stedet. Bland en lille mængde epoxy og anvende det til revnen langs den indvendige flade af dækslet. Lad epoxyen tørre.

3 Påfør et tyndt lag silikone caulk til den udvendige overflade af dækslet crack. Dette vil fungere som en fugemasse, og vil tilføje nogle bindende magt til dækslet. Du kan udjævne silikone med fingeren for at sikre, at det dækker hele crack.

4 Før du sætter låget på igen, teste dørklokken at se om det er korrekt fungerer. Hvis dørklokken ikke fungerer, skal du håndtere de elektriske komponenter. Ellers kan du fortsætte med den opgave at reparere dækslet. En simpel wire tester vil lade dig vide, hvis der er en elektrisk strøm, der gør det så vidt knappen apparatet.

5 Kontroller kontaktfladen mellem dørklokken dæksel og den side af bygningen for at sikre, at dækslet er at skabe en tæt forsegling, der effektivt holder ud hele fugt og støv. Dette kunne være et andet problem område.

6 Sand både træ og bunden af dørklokken dækning for at sikre begge overflader er glatte og rene.

7 Sæt dækslet til den udendørs overflade med de samme skruer. Hvis du ikke føler skruerne bide, når du stramme dem ned, udskifte skruerne med et par, der er lidt længere.

8 Forsegl det sted, hvor låget kommer i kontakt med bygningen med silikone caulk. Du kan også sætte en DAB af caulk på toppen af ​​hovedet af skruerne efter de er blevet strammet mod ansigtet af dækslet.

TIPS

  • Visse dele af landet kan være udsat for problemer forårsaget af en meget våd climate.The placering af dørklokken på bygningen kunne have en vis indflydelse på, hvor godt dørklokken funktioner.
  • Det er en meget god ide at tjekke eller endda rense de elektriske kontakter, mens coveret er slukket, og de elektriske dele er udsat og synlig.

relaterede artikler