Sådan Beskyt dit hus fra en tyv

May 10

Sådan Beskyt dit hus fra en tyv


Selvom det er svært at afskrække erfarne kriminelle, kan du beskytte dit hus mod tyve. Dit hjem kan ikke være indbrudstyv bevis, men gennemførelse af visse mekanismer kan afskrække tyve fra at vælge dit hus. Hvad koster det i dollar og din tid for bedre at beskytte dit hjem kan være det værd for fred i sindet og din ekstra beskyttelse.

Instruktioner

1 Installer en indbrudstyv alarmsystem. Du kan indgå aftale med en virksomhed, der installerer systemer og giver overvågning tjenester, når alarmen lyder. Mange systemer øjeblikkeligt ringe til politiet på alarmen bliver udløst. Alarmsystemer omfatter elektronisk overvågning, bevægelsesdetektorer og kameraer.

2 Gør dit hus mindre tilgængeligt for tyve. Placer lyse belysning på din forhave og våbenhus, især hvis du ikke har gadebelysning. Installer bevægelsesdetektor lys, der skinner, når der er bevægelse.

Lås porte og biler og lukke din garage natten. Den lysere dit hjem er i mørket, og mere arbejde tyven skal bruge til at bryde ind, jo bedre beskyttet dit hjem er fra kriminalitet.

3 Få en stor hund med et højt bark. Overvej at få mere end én hund eller redde en hund, der har brug for et hjem. Hunde har generelt bemærkelsesværdig hørelse og kan advare dig ved det første tegn er noget galt.

En hund udviser en territorial natur er mere tilbøjelige til at gø ad forbipasserende. Hunden kan overraske eller skræmme tyven væk. Ikke alene kan gøende hunde afskrække en tyv bryder ind i dit hjem, men du har et nyt kæledyr til at slutte din familie.

4 Fastgør alle brudte låse, skærme, døre og vinduer. Hvis du har nogen af ​​åbninger, der ikke arbejder eller er visuelt løs, giver du tyvene let adgang til dit hjem. Afhængigt af sikkerheden på dit nabolag, ikke forlader persienner, første sal eller kælder vinduer på vid gab. Efterlad ikke værdigenstande såsom smykker, laptops eller penge i almindelig visning gennem vinduer eller døre.

5 Organiser et kvarter ur patrulje. Hvis indbrud er blevet et problem i dit nabolag, samle dine naboer og skiftes patruljerer kvarteret om aftenen til fods og i bil. Få at vide dine naboers biler og arbejdsplaner, så du kan overvåge hinandens hjem, når væk eller arbejder.


relaterede artikler