Sådan Gør din egen Nutrient Formel for Orchids

February 28

Sådan Gør din egen Nutrient Formel for Orchids


Orkideer er smukke blomster, men deres skønhed opnås ikke uden hårdt arbejde, engagement og retten næringsrige gødning mix. For at trives, orkideer kræver tre vigtige næringsstoffer: nitrogen, phosphor og kalium. Kvælstof er et element, der fremmer sund vækst blad, mens fosfor bidrager til at opretholde og fremme den generelle vækst. Kalium er afgørende for sundhed og vitalitet af din orkidé rodsystem, blade og stængler. Opret din egen næringsrige orkidé gødning med billige, let tilgængelige ingredienser.

Instruktioner

1 Fyld en nyligt tømt æblesaft flaske med 2 kopper varmt vand. Sæt låget, ryste flasken kraftigt og hæld indholdet i en medium-størrelse plast opbevaringsboks container. Skylningen løsner den resterende æblesaft rest, som er rig på kalium, fra flaskens vægge. Brug ikke lige æblejuice, da produktet er for surt for orkidé.

2 Tilføj en kvart kop melasse, indholdet af tre brugte te poser og en halv kop benmel, som er tilgængelig på hjem forbedring og isenkræmmere, til skyllevandet. De melasse er også høj i kalium, mens teposer give dig den kvælstof, du har brug for og den benmel dækker orkidé s fosfor krav.

3 Rør ingredienserne sammen grundigt og hæld to spiseskefulde blandingen i jorden af en enkelt pottede orkidé. Gentag befrugtende orkideer med dette beløb en gang om ugen.

TIPS

  • Skær ned på mængden af ​​gødning bruges, men fortsætter med at befrugte orkidé ugentligt, hvis en hvid skorpe begynder at danne på pottejorden eller hvis orlov tips begynder at vise tegn på skader. Disse er begge tegn du overfertilizing orkidé.
  • Skyl ud orkidé med vand en gang om måneden for at fjerne efterladenskaber rester gødning fra jorden.
  • Skylning det resterende produkt fra en tom appelsinjuice flaske er en anden metode til at give din orkidé med kalium.

relaterede artikler