Problemer med modificerede sinuskurve Inverters

February 16

En modificeret sinus inverter hjælper til at drive mange apparater ved at ændre jævnstrøm til vekselstrøm. Da disse invertere er også billige, er de meget udbredt i mange husholdninger. Mens de er nyttige i mange tilfælde, er der stadig fire vigtigste problemer forbundet med anvendelse af en modificeret sinus inverter.

Ikke altid Kompatibel

Selv om de fleste apparater kan drives via en modificeret sinus inverter, der er et par apparater, der er uforenelige. Det meste af tiden er det følsomme elektriske enheder som laserprintere, der har problemer. Som et resultat, kan nogle af disse følsomme enheder lejlighedsvis blive beskadiget af overspænding. Anvendelse af en modificeret sinus inverter til at drive medicinsk udstyr er også et problem og kunne være potentielt farlige, hvis ikke fungerer udstyr.

Støjende

En anden ulempe er støjniveauet, der er ofte fremstillet ved hjælp af en af ​​disse enheder. Sammenlignet med en ægte sinus inverter, en modificeret sinus inverter normalt skaber en summende lyd i elektrisk udstyr. Selvom dette ikke er farlig, mange mennesker finder lyden til at være irriterende.

Høje temperaturer

En modificeret sinus inverter kan også oprette høje temperaturer i nogle apparater. Dette skyldes det faktum, at denne type inverter bruger mere strøm end en sand sinusbølge inverter, som ofte nedsætter levetiden for mange elektriske apparater. Selvom en modificeret sinus inverter er billig, kan det potentielt koste mere i lange løb, hvis nye enheder skal købes.

afvigende adfærd

Et andet problem er, at anvendelse af en modificeret sinus inverter resulterer ofte i afvigende adfærd i apparater. Dette sker typisk i billigere apparater, der ikke er i stand til at regulere deres magt indtag. Til gengæld disse enheder til tider opfører sig uforudsigeligt og kan opleve overspænding.


relaterede artikler