Sådan foretages fejlfinding en lille Gas Engine Trimmer

July 26

Sådan foretages fejlfinding en lille Gas Engine Trimmer


De fleste små trimmere bruge en to-cycle gas-drevet motor. Disse små motorer kræver kun tre ting at køre: gnist, gas og komprimering. Der kan være en masse små dele inden for disse tre systemer, men isolere problemet i ét område vil ikke kun spare tid, vil det give dig mulighed for at vurdere, hvilke dele er funktionsfejl. Ofte med ældre små motorer, vil mere end en del brug for reparation. Det er klogt at overveje værdien af ​​trimmeren og den mængde arbejde behov for det, fordi fastsættelse det kan være dyrere end at købe en ny.

Instruktioner

Compression Test

1 Hold trimmeren op af startsnoren. Hvis trimmeren falder under sin egen vægt og trækker ledningen, din kompression er lav.

2 Brug skruetrækker til at fjerne skruerne i luftfilteret / lydpotte dæksel. Træk luftfilteret og gnistfanger skærmen. Vask dem med opvaskemiddel og varmt vand. Udskift hvis de er meget snavset.

3 Indstil tomgang skruen på karburatoren, hvis du kan starte trimmeren. Hvis ikke, og komprimering er stadig lav, skal du kontrollere lamelventil stempelringe, sæler, stempel og boring for eventuelle skader eller revner.

Spark Test

4 Skub tændrøret er gummistøvle vedhæftet fil. Fjern tændrøret fra motoren. Udskift tændrøret med et nyt.

5 Sæt tændrøret i boot vedhæftet fil, undtagen ikke forbinde dem. Hold dem tæt på en metal punkt på motoren til jord det.

6 Træk i startsnoren og se efter en blå gnist tværs tændrøret. Hvis der ikke er nogen gnist eller en svag gnist, gentages testen med en ny tændrør.

7 Start ved gummi boot og arbejde baglæns mod starteren, kontrol af de enkelte forbindelse. Sørg tændingsmodulet fungerer, og i "On" position.

8 Kontrollér svinghjul dækning, magneto kløften og starter spole hvis der er stadig ingen gnist.

Brændstof Levering Test

9 Sørg trimmeren har frisk gas, der er blandet i overensstemmelse med producentens retningslinjer. Undersøg primer pære for eventuelle skader. Pump det 10 gange for at se, om det fylder op med gas. Hvis den ikke gør, udskifte primer pære, brændstof linje og brændstoffilter. Gentag testen igen.

10 Sørg for, at gas cap udluftes, og der er ingen skader omkring tankens sæler, og at tanken er ikke skæv.

11 Indstil chokeren til halvåbne og fjern luftfilteret / lydpotte dæksel. Spray en lille forret væske ind i karburatoren hals. Prøv at starte trimmeren, hvis den starter og stopper, din karburator skal serviceres.

12 Fjern, adskille og rense karburatoren, hvis trimmeren stadig ikke vil starte. Soak alle dele i en karburator renere bad natten over. Skrub dem rene med børsten.

13 Installer en karburator kit og udskift eventuelle slidte pakninger eller sæler. Tjek mellemgulvet for eventuelle skader. Hvis din trimmer bruger en skål karburator, kontrollere, at for enhver vand under det.

TIPS

  • Efter fabrikantens vedligeholdelse og opbevaring forslag vil forlænge levetiden på din trimmer.

relaterede artikler