Sådan: Træ Lap Siding

October 15

Sådan: Træ Lap Siding


Træ skødet, eller clapboard, sidespor er en genial metode, der har eksisteret i mere end et århundrede. Lap sidespor består af simple træplanker, der er tykkere langs den lange nederste kant, tilspidset ned til en tyndere øverste kant. Ved overlappende stykker - og dermed den "lap" - du opretter en vandtæt sidespor, der vil kaste selv de hårdeste vinter regn. Lap sidespor kan købes i en række forskellige stilarter og finish, og er lavet af træ, komposit og beton, blandt andre materialer. Maleri ufærdige boards før installation sparer tid, så du kan høste resultaterne hurtigere.

Instruktioner

Forberedelse

1 Læg dine omgangstider sidespor brædder ud på savbukke. Påfør en oliebaseret binding primer til alle boards, med pensel eller rulle, men arbejder i årernes retning. Dække toppen ansigt og begge kanter. Lad tilbage bare at lade træet til at tilpasse sig ændringer i fugtighed uden hævelse. Tillad primeren tørre ifølge etiketten specifikationer.

2 Mal dine sidespor brædder med udvendig-grade latex eller oliebaseret halvblank maling. Anvende maling med en pensel, der arbejder i lange, lige streger, efter kornet. Spred malingen så jævnt som muligt at forhindre løber og drypper. Lad malingen tørre helt, efter label specifikationer for de bedste resultater.

3 Påfør et lag endeløse baner isolering til hver væg, hvor skødet sidespor vil blive installeret. Skær skum til at passe med en kniv. Fastgør isolering med de 1 1/4-inch behandlet dæk skruer ved hjælp af boremaskine og en skruetrækker bit. Kør skruehovederne flugter med skum ansigt, og pas på ikke at rive gennem skummet. Dække hele væggen.

4 Find stutterier i væggen med en elektronisk stud finderen. Tryk på knapperne på siden af ​​enheden og køre det langs beklædningen på væggen. Finderen vil lyse op og bip, når du kører det over en stud. Markér hvert sted med en blyant. Stolperne normalt være 16 eller 24 inches fra hinanden, målt fra center til center. Markere hver stud fra toppen til bunden af ​​væggen, ved hjælp af en kridtstreg.

5 Installer træ sidespor hjørne trim langs hjørnerne ved hver ende af hver væg. Denne trim danner en kanal, som enderne af sidespor plader kan glide under at tilvejebringe en ren, forseglet hjørnesamling. Fastgør trim til væggen beklædningen med en 1/4-inch skruer. Installere en skrue hver 10 til 12 inches.

6 Brug en streng plan og en kridtstreg at etablere en linje for den første række af sidespor. Mark startplaceringen 1 tomme under toppen af ​​fundamentet, så sidespor vil dække hullet langs karmen plade. Hvis dit hus er bygget på en plade, kan du ikke have en fuld tommer; bare holde linjen niveau og mindst en halv tomme over jorden for at forhindre fugt i fugtspredende op i bestyrelser.

Installation

7 Placer den første bestyrelse med sin nederste kant på den linje, du markerede i trin 6 ovenfor, og dens ende gemt stramt ind i hjørnet trim. Bor huller med en 1/8-inch bit gennem sidespor på hver væg stud langs planken, 1 tomme ned fra toppen af ​​planken. Dette forhindrer, at træ fra opdelingen.

8 Drive 1 1/4-inch skruer gennem de forborede huller i sidespor og ind i væggen, Installer en skrue i hver stud.

9 Installer næste bræt i første række, butting den fast op til den første. Bor pilot huller og fastgør sidespor med en skrue på hver stud, som du gjorde med den første bestyrelse. Brug fuld længde stykker så vidt muligt. Mark og udskårne stykker til at passe omkring vinduer, døre og andre forhindringer, under anvendelse af et puslespil. Skær firkantede ende leddene med en rundsav. Mål og skære det sidste stykke af den første række til at passe, gemt pænt i hjørnet trim og butted op til det sidste helpension i rækken. Fastgør det med skruer.

10 Mål 1 1/2 inches ned fra den øverste kant af den første række af sidespor. Marker en linje langs det første stykke på denne måling. Installer den næste bord langs denne linje, sikre det med skruer, som du gjorde med de andre bestyrelser. Fortsæt med at tilføje fuld længde stykker så vidt muligt på samme måde.

11 Skær skrå ender på stykker, der opfylder gavlen af taglinje. Find vinklen med en justerbar facet firkant. Løsn pladsens vingemøtrik og tilpasse sin håndtag med hjørnet trim bord, hvor den møder gavlen. Juster bevel del med undersiden af ​​taget. Spænd vingemøtrikken. Markér sidespor bestyrelser med pladsen for en perfekt pasform.

12 Mål og afskårne stykker til længde med en tabel oplevede at passe mod undersiden af etageadskillelsen til den sidste række. Skær nok sidespor til at fylde hele rækken tværs af muren. Installer denne sidste stykke ved anvendelse af 2-tommer dykker, en i hver stud.

13 Kør en vulst af fugemasse langs den øverste kant af bordpladen ved hjælp af en caulk pistol. Må ikke caulk under kanterne af skødet på resten af ​​væggen. Dette vil forårsage fugt oprustning og forhindre brædderne tørrer under våde vejr.

TIPS

  • Spare tid ved udskiftning bits ved hjælp af en "flip bit", der har en pilotbit den ene ende og en skruespids på den anden.

relaterede artikler