Sådan Plant & Support Grape Planter

January 11

Sådan Plant & Support Grape Planter


Druer er en del af historie går tilbage til 8000 f.Kr.. De blev betragtet som "fødevarer af guderne." Voksende druer er populært for vinproducenter - dem, der ejer vinmarker. Grape planter gør bedst, når deres vinstokke er understøttet på et espalier. Der er mange typer af druer, herunder Concord, som bruges til at lave lækker drue gelé. Voksende druer er en udfordring, men kan opnås have ret drue sorten til din klima. Drueplanter elsker sol og kan producere op til 20 lbs. af druer i 1 år på en vinstok.

Instruktioner

1 Plant dine drue stiklinger i fuld sol på den sydlige skråning af din have. Grape planter spire bedst fra stiklinger, du tager, mens dine vinstokke er i dvale. Plant dem i det tidlige forår, efter at frosten smelter fra jorden.

2 grundigt indtil, ukrudt og kompost jorden før plantning dine drue stiklinger. Grave et hul i jorden, gennemvædet, helt med vand, sættetid rodklumpen og plante det. Det er ligegyldigt hvor dybt. Vinstokke vokser bedst i en organisk, god dræning jord.

3 Opsæt en have pergola eller bygge en træ espalier og vedhæft din drue planter med en tynd wire. Vikl ledningen rundt om træet og vin del af planten. Du kan også understøtte dine drue planter med indsatser.

4 Tendens til planter drue omhyggeligt det første år, uddannelse vinstokkene til at vokse langs støtterne. Druer vokser bedst i det andet år. Begrænse druerne til støtterne og holde dem skære ned for at forhindre dem i at dominere værftet.

5 Vand drue planter godt, men ikke over vand. Rødderne brug for masser af vand, men vandet skal løbe - årsagen til godt afdrypning jord. Stående vand vil waterlog rødderne forårsager vand rådne.

TIPS

  • Grapevines behøver ikke gødning til at vokse well.Grapevines kan vokse i de fleste klimaer og soils.The nuværende sæsons vækst producerer frugt fra sidste sæsons vinstokke.
  • Fremme bestøvning eller dine drue planter vil dø out.Too meget beskæring vil resultere i en overflod af blade, men lidt til ingen frugt.

relaterede artikler