Omkostningerne ved Backyard Patio Landskabspleje Designs

November 8

Omkostningerne ved Backyard Patio Landskabspleje Designs


Afhængig af din terminologi og hvor du voksede op, kan en gårdhave være mange ting for mange mennesker. Svarende til et dæk eller veranda, en gårdhave er typisk et område med brolagte, flisebelagte eller beton platform til udendørs brug. Mange mennesker bruger terrasser for underholdende, til at grille middag, eller at sidde i en chaiselong og læse en bog. Styles af terrasser i landskaber varierer meget, som gør de anvendte til at bygge dem materialer. På grund af de mange variabler, kan gårdhave omkostninger være alt fra hundreder til tusinder af dollars.

Små Patios

Du kan sikkert bygge en lille gårdhave selv ved hjælp af de enkleste metoder og købe planter til salg. Et par poser af betonblanding på omkring $ 12 pr pose, og flere dusin mursten på omkring 50 cent hver, vil lægge og kant en 4-ved-5-fods område, hvilket resulterer i en 20 kvadratmeter terrasse. Tilføj flere $ 2 enårige til at hænge eller sætte dem i billige potter. Placer to stole oven din terrasse, og du har brugt under $ 250. Omkostninger begynder så snart at stige som du tilføjer mere firkantede optagelser, brolæggere, fliser, flise, landskab tømmer og træer.

Stor Patios

Jo større og mere udsmykkede terrassen, jo højere omkostningerne vil stige. For eksempel, at placere en geometrisk design af sten over en 30-by-50-fods gårdhave vil sandsynligvis kræve en designer og stenhugger, og afhængigt af de anvendte materialer - fliser, sten og træ - omkostninger kunne være alt fra et par tusinde til ti tusind dollars. Det kan eller kan omfatte ikke træer, buskads, blomsterbede eller plantageejer bokse. Tilføj en $ 500 springvand og udendørs belysning og omkostningerne for VVS og el tilføje hundredvis mere.

Terrasser og vand

Nogle husejere ønsker, og kan tillade sig, at tilføje en vand funktion ved siden af ​​eller som en del af deres patio. Grand designs vil koste titusinder til at bygge en pool, marmorplader, belysning, søjler og søjler. Designet alene kan koste et par tusinde, medmindre du var at bruge landskab software til at oprette din egen. Den mere formelle og elegant design, jo højere kvalitet og omkostninger til materialer. Omkostninger til importerede, håndmalede keramiske fliser fra anerkendte kunstnere er meget højere end dem, der købes i løs vægt fra den lokale bygning butik.

budgettering

Når du er klar til at budgettet din egen terrasse landskab design, skal du overveje omkostninger for alle de materialer, og gebyrer for designere og arbejdere. Angiv et budget grænse, og holde sig til det, spørger at de valgte materialer kun, hvad der er nødvendigt. Ideelt set besøge din lokale landskab levering butikker for at få og sammenligne omkostninger og liste hvilke materialer du virkelig ønsker. En stor, indbygget up udendørs mursten brand pit koster meget mere end en grill på hjul. Kig på design ideer i blade eller lege med design software. Når det er bygget, kan du slappe af.


relaterede artikler