Hus-Rengøring Secrets

September 4

Hus-Rengøring Secrets


Rengøring af huset er aldrig sjovt, men det betyder ikke, at det skal være svært. Når opgaverne er taget hånd om på en regelmæssig basis, rengøring af huset bliver mindre byrdefuld. Holde et rent hjem kræver organisation og daglige engagement, men at udvikle en husholdning rutine vil gøre det lettere.

Lav en plan

For at holde dit hus præsentabel på alle tidspunkter, lave en liste over, hvad der skal renses, som vil rense det og hvornår. Nogle opgaver i hjemmet, ligesom opvask, skal udfyldes dagligt, mens du kun kan få brug for at gøre vaskeri en gang om ugen. Pas på gøremål rettidigt.

Organiser Supplies

Organiser dine rengøringsmidler på ét sted. Vælg en caddie, totalisatorspil eller anden beholder, der vil holde alle dine rengøringsmateriel og vil være let at transportere fra rum til rum. Køb alle de leverancer, du har brug, før du begynder rengøring; basics vil omfatte en duster, moppe, kost, rengøring klude og svampe. Når du vælger rengøringsmidler, overveje at bruge enkle husstand ingredienser til at skabe dine egne rensemidler. For eksempel vil eddike dræbe bakterier i køkken og badeværelse. Det er også deodorizes, fjerner kalkaflejringer fra te elkedler og kaffe gryder og, når de kombineres med andre ingredienser som vand, bagepulver eller opvaskemiddel, vil unclog vask afløb og rene bordplader og badeværelse inventar, hvilket gør det til det perfekte all-around renere for alle områder af dit hjem.

Eliminer Clutter

Giv et sted for alt, så dit hus ikke er overrendt med rod. Identificer områder af dit hjem, der er rodet og beslutter hvordan man kan fjerne det. Hvis mail, nøgler og punge ender stablet på sofabordet eller køkkenbordet, skabe et rum for disse elementer i et sted, der er bekvemt for dig, såsom køkken eller et hjørne af stuen. Brug kurve eller klare plastbeholdere til at organisere regninger, breve og arbejdsdokumenter. Medtag en papirkurv, så du kan smide junk mail straks stedet for at lade det hober sig op. Opsæt en rutine og holde sig til det.

Find en metode

Ved rengøring, finde en rutine og holde sig til det. Merry Maids foreslår begynder i toppen af ​​et værelse og arbejder din vej ned. Støv først og køre støvsugeren sidste. Find en metode, der virker for dig i hvert værelse og holde sig til det. Når du har en rutine, vil rengøring disse værelser være meget nemmere.


relaterede artikler