Bunk Bed Belysning Tips

June 23

Bunk Bed Belysning Tips


Køjesenge er en funktionel alternativ til traditionelle senge i et mindre soveværelse eller et rum, der skal deles af søskende. Når dekorere et værelse med køjesenge, glem ikke, at børn har brug for belysning til lektier og leg. Aftagelige muligheder for belysning kan let ændres i fremtiden, hvis du redo rummets design og fjern køjesenge.

sikkerhedsspørgsmål

Placer aldrig en køjeseng i nærheden af ​​en overhead lys stativ eller loft fan på grund af muligheden for børn på den øverste køje rammer deres hoveder eller brænde sig på en varm pære. Et barn, der rammer hovedet på en overhead armatur kan også bryde armaturet, spredning faretruende skarpe glas rundt i soveværelset, eller falde den øverste køje.

ophængt inventar

Valg af en overhead armatur for et værelse med køjesenge er ikke altid en nem opgave. Et loft ventilator er kun en mulighed, hvis rummet er stort nok til, at det kan installeres i sikker afstand fra den øverste køje. Selv da, mener, at den person, at få størstedelen af ​​den cirkulerende luft og lys i rummet vil være den, der sover på den øverste køje. Hvis rummet er lille, overveje forsænket belysning eller give afkald på en traditionel overhead-armatur.

Task Belysning

Sconces indbygget i selv eller installeret langs væggen sengen ved siden af ​​køjeseng er en nem måde at give køjeseng beboere tilstrækkelig opgave belysning. Sørg sconces installeret nær strøelse ikke bruger pærer, der får faretruende varmt. Placer bordlamper på skriveborde, sengelamper eller brugerdefinerede hylder siden både bunden og øverste køjer at imødekomme behovene hos dem, der sover i begge senge. For læsning natten, bruge plug-i lamper, der kan klemmes på skinnerne.

Batteridrevet lys

For at undgå at skulle wire i ekstra stikkontakter eller inventar, brug batteridrevne lys. Vedhæft push-knappen lyser langs skinnerne inde i bunden af ​​køjeseng og langs væggen ved siden af ​​den øverste køje til at give børnene en øjeblikkelig glød, når de har brug for det. Gammeldags lommelygter er en anden mulighed, når du ikke ønsker at installere fast inventar. Selv om køjesenge gå, når børnene flytter ud, kan de lommelygter gå med dem som en påmindelse om nætter brugt på at læse under dynen i barndommen.


relaterede artikler