Sådan installeres Stainmaster Vinyl Tile

September 23

Sådan installeres Stainmaster Vinyl Tile


Vinyl flise er holdbart, let at installere og let at rengøre. Det er også meget rimeligt prissat, hvilket gør det til et perfekt valg for køkkener og bade på et budget. Stainmaster vinyl flise kaldes også "elastisk gulvbelægning" og installeres og vedligeholdes meget som alle andre vinyl flise. Den Stainmaster line kommer i en bred vifte af stilarter beregnet til at efterligne sten, træ og keramiske fliser. Alle stilarter er installeret på samme måde og kan let håndteres af en patient boligejer over en lang weekend.

Instruktioner

1 Fjern alle møbler og apparater. Brug en brækjern til at trække de sokler fra kanten af ​​rummet. Vinyl fliser brug for plads til at trække sig sammen og udvide og bør installeres under sokler for at forhindre store huller i kanten af ​​rummet.

2 Placer underlag på gulvet. Undertag er polstring, der sidder under vinyl flise, hvilket gør det mere behageligt at stå på. Læg underlag på gulvet med en 2-tommer hul ved kanterne af rummet. Fastgør sømmene med pakning tape.

3 finde midten af de to længste parallelle vægge. Kør et målebånd fra et punkt til det andet for at skabe en lige linje på tværs af lokalet. Marker med en blyant. Spred et tyndt lag lim langs denne linje med en tandspartel. Læg den første række fliser langs midterlinien.

4 Skær kant stykker ved at score flisen med en hobbykniv og snapper flisen med to hænder. Sæt et afstandsstykke på kanten mellem flisen og væggen. En spacer vil skabe afstand til at rumme ekspansion. Anvende en lille mængde klæbemiddel til bagsiden af ​​vinyl flise. Tryk på vinyl flise på plads.

5 Spred lim på gulvet og lå de ekstra rækker af fliser på samme måde som den første. Afslut hele rummet på samme måde.

6 Forsegl kanterne af vinyl flise med caulk og en caulk pistol. Glat caulk med fingeren for at skabe en jævn søm. Sæt basisformen med dykker.


relaterede artikler