Hvad gør du med elektriske bokse Når Finishing en Kælder Loft?

May 17

Hvad gør du med elektriske bokse Når Finishing en Kælder Loft?


Elektriske kasser på en kælder loft forbinde ofte ledninger til andre dele af huset. Kasserne kan også tilslutte ledninger i hele kælderen. Problemet med, hvad de skal gøre med kasserne opstår, når du er færdig loftet med en permanent tildækning såsom gips eller paneler.

Elektriske Koder

The National Electrical Code, at forgreningsdåser og andre ledninger kasser skal være tilgængelig og kan ikke skjules. Elektrikere henvise til dette som "begrave en kasse", som betyder at dække det på en eller anden måde, så det forsvinder ud af syne. Bygningen inspektør for en kælder Køkkenombygning vil kræve et groft ledninger check, som finder sted før gipsvæg eller andre vægbeklædning er sat på plads. I løbet af denne inspektion, inspektøren konstaterer placeringen af ​​de eksisterende ledninger bokse.

Dekorative Box Covers

Dekorative kasse dækker er en nem og praktisk løsning. De runde ledninger-box skruer direkte til ledninger kassen. Dette tjener to funktioner: Den dækker boksen åbning for at møde elektriske koder og samtidig holde kassen tilgængelige, og det blander i med loftet uden at være alt for indlysende og skjuler i feltet visningen. De kasse dæksler er billige, lavet af metal eller plast, og nemt acceptere maling til at matche dit loft.

Adgang Paneler

Når en elektrisk boks er placeret over det færdige loft og ikke når gipsvæg, kan det være nødvendigt indgangsluge. Et adgangspunkt panel er let fjernes for at give en elektriker til at nå den elektriske boks inde i loftet. Adgang paneler er runde eller firkantede og fastgør til loftsbjælker. De er mere iøjnefaldende end dekorative kasse dækker, selvom du kan male dem til at matche loftet. Sommetider flyttekasser er praktisk at undgå at bruge adgangskoder dækker, men ikke altid.

Vedhæft en Fixture

Hvis du kan bruge en boks til at hænge et armatur fra og ikke har det vist på sin plads, det er en måde at skjule en kasse og stadig opfylde elektrisk kode, forudsat at du ikke overstige antallet af tråde er tilladt i kassen. Når ledninger kælderen, hvis du planlægger placeringen af ​​boksene til at falde sammen med de planlagte fastholdelsesanordningen steder, du minimere dækker kræves antallet af boksen og ender med en kælder loft uden ekstra dæksler eller adgangspaneler.


relaterede artikler