Sådan køber Red Sunset Maple Trees

December 6

Den røde solnedgang ahorn træ kan være omdrejningspunktet for din landskabspleje på grund af sin afrundet til oval form og dens smukke røde solnedgang eller crimson appelsin løv i efteråret. Retningslinjerne for at købe en rød solnedgang ahorn træ er de samme retningslinjer for køb af enhver sund træ. Du er nødt til at stole på en visuel inspektion af stammen, bark, grene, blade og rodsystem, når de køber din røde solnedgang ahorn træ.

Instruktioner

Sådan køber Red Sunset Maple Trees

1 Kend karakteristika og grundlæggende krav til en rød solnedgang ahorn træ før du køber en. De er hurtige avlere og kan nå en moden højde på mellem 40 og 60 fod og en spredning af næsten 50 fod. De vokser godt i zone 3 til 9, i fuld sol til delvis skygge, og de har brug for god dræning.

2 Undersøg tilstanden af rodsystemet. I begge container-vokset træer og sammenkrøllede-og-burlapped træer rødderne ikke skal pakkes ind rundt om stammen. Disse kredser rødder kan bremse et træ vækst samt skabe et svagt punkt i bagagerummet.

3 Undersøg stammen fra alle vinkler - det bør være lige, tilspidsede, og fleksibel i vinden. Det bør også være fri for spalter i barken eller flænger, som kan føre til svaghed og sygdom.

4 Undersøg både toppe og bunde af bladene for at sikre, at træet er fri for enhver insektangreb. Kig efter eventuelle grene, der er bladløse, da dette kan være et tegn på gren skader eller sygdom. Sørg for, at bladene er ikke brune på kanterne eller tørret op, da dette er et tegn på en usund træ.

5 Kontrollér for tegn på beskæring. Svær beskæring kan være et tegn på skader eller sygdom.


relaterede artikler