Hvordan at sætte på en patenteret Ultramet Capacitor

June 22

Den patenterede Ultramet kondensator er en universel erstatning køre kondensator fremstillet af Amrad Engineering, et datterselskab af amerikanske radionic Corporation. Denne olie-fyldt, motor kondensator, som har seks indbyggede kapacitans værdier, der tillader mere end 200 single og dual-værdi kombinationer, der anvendes bredt i standard varme-, ventilations- og klimaanlæg (HVAC) applikationer. Installation af Ultramet kondensator adskiller sig ikke fra at installere nogen anden køre kondensator. Som med enhver køre kondensator, dog skal man sørge for at sikre den gamle kondensator er blevet fuldstændig afladet før du rører den.

Instruktioner

1 Sluk strømmen til VVS-enhed kompressoren, hvor Ultramet skal installeres, derefter få adgang til indersiden af kompressoren. Gør dette ved at bruge en skruetrækker til at fjerne dækslet er skruer.

2 Tag sikkerhedshandsker og derefter placere metal spidsen af skruetrækkeren tværs bladene på den gamle kondensator til at frigive afgift eventuelt resterende.

3 Fjern blæseren, fælles og Herm terminal isolatorer fra bladene på den gamle kondensator, som vil blive placeret i nærheden af kompressoren fan. Skriv ned hvilke ledninger blev forbundet til hvilke isolatorer. Fjern isolatorer med skruetrækkeren.

4 Tilslut Herm, ventilator og fælles terminal isolatorer til de tilsvarende knive på Ultramet kondensator med skruetrækkeren.

5 Sæt kompressoren dækslet og genoprette strømmen til HVAC kompressor.


relaterede artikler