Hvordan Ultrasonic Vandfordampningsapparater Work

June 21

Ultralyds vandfordampningsapparater er enheder, der, ligesom befugtere, producerer fugt. De adskiller sig på den måde, de genererer tåge. Disse produkter kommer i mange forskellige former og størrelser, nogle store nok til at behandle luften i en kommerciel bygning, andre er konstrueret til brug i et enkelt værelse.

Egenskaber

Ultrasonic Fordampere bruge en komponent kendt som en "piezoelektrisk transducer" for at konvertere elektricitet til vibrationer. Disse vibrationer agitere vandet lagret i vaporizer reservoir. På grund af karakteren af ​​vibrationerne og egenskaberne af vand, denne proces producerer vanddamp.

Fordele

I modsætning til den producerede damp af varme tåge befugtere, dampen produceres af en ultralyds-enhed er stadig køligt, når frigivet til luften. Ultralyds Fordampere er ofte mere stille end varm tåge befugtere og ikke kræver en periode for at "varme op" før producere tåge.

Overvejelser

Nogle modeller af ultralyd vaporizer også udstyret med valgfri varmeelementer, for brugere, der foretrækker en varm tåge. Andre almindelige muligheder er komponenter til at desinficere eller demineraliseret vand og indstillinger variable tåge output.


relaterede artikler