Sådan installeres et hus Mount postkasse

May 13

Sådan installeres et hus Mount postkasse


House- eller vægmonterede postkasser sat ved siden af ​​hoveddøren i et hjem, der er knyttet fast til den udvendige væg. Denne type af postkassen er mest udbredt i byområder, hvor postbude rejse til fods for at levere posten. Hvis du har mistet retninger til dit hus-mount postkasse, det er ikke så svært at regne ud, hvordan du installerer din postkasse hvis der sker noget retninger.

Instruktioner

1 Check med det lokale postkontor, der dækker service til hjem eller lejlighed, hvor du planlægger at installere postkassen. Tag din postkasse i med dig for at få det godkendt af posten føreren eller sikre, at kassen din postkasse kom i siger kassen er på forhånd godkendt af US Postal Service. Mens på posthuset, spørge på hvilken højde skal du installere din postkasse.

2 Find boksen på forsiden af dit hjem eller bygning, eller ved siden af resten af postkasserne i din lejlighedskompleks. Spørg din udlejer, hvor at installere postkassen, hvis du i øjeblikket lejer; dit posthus, kan også give dig vejledning om, hvor til at hænge din boks.

3 Mål den påtænkte højde postkassen i installationen stedet og gøre en blyant eller kridt mærke hvor postkassen skal hænge, ​​højde-wise. Mål bagsiden af ​​postkassen til at bestemme afstanden mellem monteringshullerne på bagsiden af ​​kassen. Brug denne måling til at gøre mærker på ydersiden af ​​dit hjem, hvor skruerne skal gå og tjekke dem med et niveau.

4 Drive 2-tommer lange skruer ind i udvendig beklædning af dit hjem, forlader mindst 1/2 tomme af skruehovedet stikker ud fra det ydre væg. Hænge postkassen på skruerne, ved hjælp af huller boret ind i bagsiden af ​​postkassen.

5 Spænd skruerne i hånden så meget som du kan, eller bruge en vinklet manuel skruetrækker til yderligere at stramme skruerne, så din mail ikke hænge fast på de udragende skruer. Den manuelle, vinklet skruetrækker måske ikke nødvendigt, hvis monteringshullerne ikke indstillet inde i postkassen.


relaterede artikler