Sådan Care for Hawthorn Woods

July 25

Hawthorn er det fælles navn for Crataegus træ eller en busk. Træet blomstrer den hvide og lyserøde Hawthorn blomst, som er den tilstand blomsten af ​​Missouri. Træet vokser ikke meget høj, og nogle sorter er betragtes buske. Træerne er lav vedligeholdelse, hvilket gør dem en bekvem træ for nye husejere og nybegyndere gartnere.

Instruktioner

1 Plant træet i et område, hvor den vil modtage en masse direkte sollys. Dette er ofte den østlige side af dit hjem eller haven. Træet kan håndtere nogle skygge, men det gør bedst i sollys. Hvis træet allerede er plantet, trimme træer omkring det at give det mere lys.

2 Snip off døde grene, så snart du opdager dem. Døde grene vil ikke have nogen levende vækst på dem, og de vil have en kedelig brun eller grå udseende. Brug skarpe havesaks eller en sav til at fjerne grenen på det sted, hvor den møder levende vækst. Pas på ikke at skære i levende vækst.

3 Snip off grene, der rører jorden. Dette kan forårsage spredning af bakterier til træet fra jorden.

4 Shape træet i forsommeren ved klippe grene til at forbedre træets æstetiske appel og at holde det ser pænt og rent. Snipping det vil hjælpe ventilere træet og forhindre grenene i at blive filtret og tilgroet.

TIPS

  • Spis ikke frugten af ​​Hawthorn træet, som det kan være giftige.

relaterede artikler