Vaskemiddel Rengøring

April 19

Der var en tid, hvor alle der var var sæbe pulver til at vaske tøj og retter og mennesker; produkter havde navne som Lux, Dreft eller Salvo. Nu er der sådan et stort udvalg af rengøringsmidler med forskellige niche formål, former og formuleringer, som vi ville ikke ofte tænke på, hvor bredt anvendelige rengøringsmidler var i at udføre en række af husholdningernes rengøringsopgaver. Med pres på nutidens forbruger at eke mere ud af familiens budget, kan det multitasking tør opvaskemiddel genvinde nogle respekt.

Rengøringsmidler til Tøj

Tørre rengøringsmidler flager var de første kommercielle produkt, der fandt nåde med de fleste af amerikanske hjem. Sæbe pulver, som det blev kaldt, var efterfølgeren til bar sæber, som folk bruges til at vaske tøj. Kvinder skrubbes tøj med en bar af sæbe normalt lavet af hård lud på en vaskebræt. Vaskemiddel i en kasse endte behovet for at håndtere de barske rengøringsmidler kemikalier, beskytte hænderne på hårdtarbejdende husmødre.

Procter & Gamble er landets førende producent af rengøringsmidler og er moderselskab for store mærker som Tide og Cheer. Tide er i den øvre echelon pris tier for rengøringsmidler; i 2009 det har en pris i gennemsnit $ 16,50 for 100 ounce flydende Tide. Lesser priser og tilfredsstillende muligheder eksisterer, hvis du ikke er villig til at betale for en Tide ren.

Rengøringsmidler i Bath

Både tørre og flydende vaskemidler kan findes i badekar. Rengøringsmidler gøre tonsvis af bløde bobler, og for nogle mennesker, bad tid er ikke badetid uden bobler. Afhængig af mærke kan en rengøringsmiddel bevise tørring på huden, men mange vaskemidler indeholder blødgøringsmidler, der gør for en meget flot badeoplevelse. Brug ikke skummende eller soaping midler som detergenter i et boblebad-typen jacuzzi eller du vil oprette bobler, der vil tage dage at rense væk.

General Cleaning Brug

Flydende eller tørre detergenter fungerer udmærket, når de tilsættes til vand til brug til almindelig rengøring. Tør detergent vil skulle omrøres i varmt vand til at opløse, men flydende vaskemiddel kan bruges med det samme. Dette ville blive betragtet som en mild rengøringsmiddel, som du måske ønsker at tilføje blegemiddel at øge sin desinficerende effekt, hvis det ønskes.

Alene ville det fungere godt, når rengøring fedt fra et komfur eller vask vindueskarme. Brug vaskemiddel i varmt vand til at rense gamle retter på skærmen eller når giver de forreste trin udendørs en god krat. Kombiner med blegemiddel til brug overalt i køkken og badeværelse eller hvor som helst du mere at gøre mere end blot vandet rent.


relaterede artikler