Min Dryer er overophedet, så vil ikke skære ned på Indtil Helt Cool

May 5

Min Dryer er overophedet, så vil ikke skære ned på Indtil Helt Cool


Automatiske vaskeri tørretumblere er en bekvem måde at tørre tøj hurtigt og effektivt. Men når noget går skævt, ligesom hvis tørretumbleren overophedet og vil ikke genstarte en cyklus, når den er afkølet, frustration kan montere. Men for hjemmet eller ejendommens ejer, der ejer en maskine oplever som problem, nogle gør-det-selv fejlfinding potentielt kan løse problemet, før du ringer i en reparatør.

Instruktioner

1 Åbn lint fælde og fjerne alle stående fnug, der er blevet indsamlet i skærmen. Selvom en meget enkel løsning på tørretumbleren situation, er varmefølsomme elementer inde i tørretumbleren programmeret til at lukke tørretumbleren ud som en sikkerhedsforanstaltning, når varme niveauer inde i tørretumbleren anledning til ovennævnte normale niveauer. Dette sker, fordi luften ikke kan ordentligt lufte grund af blokering. Hvis der ikke gøres noget, dette udgør en potentiel brandfare.

2 Rens hele udstødningen udluftning kanal, der fører fra tørretumbleren til ydersiden udluftning. Over tid, fnug blæst omkring af tørretumbleren er sikker på at gå uden om lint skærmen i fælden og vil bosætte hele røret. Dåse luft vil hjælpe blast fast fnug ud af afgangsåbningen.

3 Hold et voltmeter siden af varme sensorer selv at afgøre, om en kortsluttet sensor er årsagen til tørrerens tidlig nedlukning. Gør dette når tørretumbleren er helt cool. Generelt twin sensorer er lidt større end en fjerdedel og er placeret lige inden for tørreren mod i den øvre indad vendende. Hvis måleren registrerer en lav læsning, chancerne er en forbrugt sensor har skylden, så købe en ny sensor og erstatte den dårligt i henhold til dine specifikke tørretumbler mærke.

4 Swap ud termostaten på tørretumbler til en ny. Et dårligt fungerende termostat vil ikke effektivt at tilpasse sig de ønskede temperaturindstillinger kan således signalere enheden til tidligt lukke ned. Køb en ny termostat og ændre det i henhold til pakkens anvisninger.


relaterede artikler