Wall Mount Removal

November 4

Wall Mount Removal


TV vægbeslag tage op en masse plads. De er designet til at holde mere end 50 pounds af vægt. Når et fjernsyn skal flyttes, så monteringen skal tages ned. Denne proces er lidt vanskeligt, men trinene er enkle. Det er ikke vanskeligt at genoprette væggen tilbage til sin oprindelige tilstand.

Fjernelse af TV

Det første skridt i at fjerne et fjernsyn mount fra væggen er at fjerne tv'et fra bjerget. Normalt TV er skruet ind i holderen, så den ikke kan falde. Brug en strømforsyning skruetrækker (som regel en Phillips) til at fjerne skruerne i TV på plads. Sørg for at støtte TV sikkert som du gør dette, eller tv'et kan falde og bryde. En partner i denne proces kan være yderst nyttigt. Retur fjernsynet til dets oprindelige stand eller sæt den til side, hvis du flytter mount til et andet område.

Fjernelse Skruer

Brug power skruetrækker til at fjerne de lange skruer, der forbinder mount til væggen. Det virker bedst at løsne skruerne fra væggen, før du fjerner dem helt. Hægt skruerne fra mount. Dette kan være alt hvad du skal gøre for at få holderen ned fra væggen. Men hvis det blev hængende på med lim eller tape, så vil du også nødt til at fjerne disse stykker, før du kan tage holderen ned.

Fjernelse af Mount

Skjul holderen ned til det mindst mulige bredde. Hvis mount sidder fast på væggen med et klæbemiddel (såsom dobbelt-tape), skal du bruge en spartel til at skrabe limen væk fra væggen. Hvis det vil ikke un-stick, kan du anvende en selvklæbende remover. Tag holderen forsigtigt ned fra væggen. Inde i væggen, vil du sandsynligvis nødt til at fjerne de stabilisatorer, der understøtter tv og holderen. Dette kan være vanskeligt, fordi de stabilisatorer ikke er designet til at komme ud nemt. Brug tænger eller nogle andre fanger værktøj til at forstå enderne af stabilisatorer. Sno dem helt rundt, indtil deres greb på væggen løsner. Tag fat i stabilisatorer fast og trække dem fra væggen. Nogle af gipspladerne vil sandsynligvis komme sammen med stabilisatorerne.

Dækker Evidence

Brug nogle sandpapir til at udjævne huller i væggen. Rens området med en fugtig klud for at fjerne støv. Brug gipsvæg kit til at dække hullerne. Hvis hullerne er meget store, kan du nødt til at dække dem med net. Dette er kun nødvendigt, hvis hullerne er større end en tomme på tværs. Sæt kit over netting og lad det tørre. Brug sandpapir til at udjævne kit. Brug touch-up maling over kit til at genoprette væggen til sin oprindelige tilstand.


relaterede artikler