Sådan bruges en Rug Doctor

December 24

Leje en Rug Doctor kan være en god måde at rydde op en gammel eller snavset gulvtæppet hver gang i et stykke tid, eller hvis du har planer om at flytte ud af huset eller lejligheden, som du lejer. Ved hjælp af disse maskiner kan imidlertid være en lille smule udfordrende. Dette er mest fordi folk ikke er klar over, at Rug Doctor er ikke en støvsuger.

Instruktioner

1 Ryd ud i lokalet, at du kommer til at rengøre. Det betyder, at du nødt til at få alle de møbler, der er på gulvet eller i nærheden af ​​gulvet, ud af lokalet. Jo mere åben plads, du har, jo bedre. Ligeledes vil du med rengøring magt Rug Doctor kunne mærke en anderledes, hvis du beslutter at rense rundt om møbler, når du flytter at møbler senere.

2 Støvsug hele rummet med din standard støvsuger. Dette vil hjælpe med at få de større stykker af snavs ud af vejen.

3 Mix enten ¼ eller ½ kop Rug Doctor rengøring løsning per gallon af varmt vand i en spand. Vandet bør ikke skoldning varmt.

4 Hæld blandingen ind i den nedre tank på Rug Doctor, gennem hvid skærm. Denne skærm vil bortfiltrere et stykke af snavs i vandet.

5 Kontroller tilslutningerne på bagsiden af Rug Doctor. Sørg for, at begge slangerne er knyttet fast til maskinen.

6 Sæt Rug Doctor i væggen. Drej Rug Doctor on med kontakten placeret på toppen af ​​maskinen. Du kan også nødt til at slå sug på samt at bruge en anden switch, men dette vil afhænge af den pågældende maskine, du har.

7 Tryk på den røde knap på håndtaget ned med tommelfingeren og begynder langsomt at trække maskinen tilbage. Sørg for, at bunden af ​​maskinen forbliver fladt på gulvtæppet, og du bør kun flytter maskinen omkring en fod hvert andet sekund. Du bør begynde at se beskidt vand fylde den anden beholder under processen.

8 Slip den røde knap, når du er omkring 6 til 12 inches fra kanten af tæppet. Vip maskinen tilbage og vende det rundt. Følg samme procedure for at trykke ned på den røde knap og trække langsomt tilbage. Sørg for at du overlapper din tidligere pasning af mindst 2 inches at sikre den bedste rengøring.

9 Tøm øverste beholder, når det bliver omkring halvt fyldt eller når du løber tør for rent vand i den nederste beholder. Maskinen vil gøre en anden lyd, når det er ude af vandet. Gentag disse trin, indtil du har renset hele tæppet. Hvis du er utilfreds, redo tæppet en gang mere.

TIPS

  • Brug plastik firkanter under fødderne på møblerne for at undgå at skabe store smilehuller i ren carpet.Don't haste gennem denne proces. Du bliver nødt til at arbejde langsomt eller Rug Doctor vil ikke være i stand til i tilstrækkelig grad at rense dit tæppe.
  • Skub aldrig tæppet Doctor fremad. Det vil ikke arbejde på denne måde og faktisk vil forlade gulvtæppet meget våd. Det virker kun, hvis du trækker maskinen bagud.

relaterede artikler