Hvordan man opbygger et stort opbevaringsrum Closet

January 3

Som årene går, vi alle har en tendens til at samle ting, nogle gange tvinger os til at prøve at mindske rod i hjemmet ved at leje en enhed i et lager. For de fleste gør-det-selv, men at opbygge en stor lagerenhed er ikke uden for rækkevidde. Grundlæggende snedkeri færdigheder er alt hvad der behøves til dette projekt.

Instruktioner

Bygning

1 Placer 18- og 48-tommer tømmer på en arbejdsbord. Form et rektangel ved at placere to af de 18-tommer stykker mellem to af de 48-tommer stykker. Fastgør dem sammen med de 3-tommer drywall skruer. Skaf et tredje 18-tommer stykke i centrum af rektanglet. Gentag denne proces for at skabe seks rektangler.

2 Placer 92¾-tommer tømmer på arbejdsbordet. Mål fra den ene ende og lave mærker på 30 og 54 inches på hver af dem.

3 Installer tre af forsamlinger fra trin 1 til fire af de 92¾-tommer tømmer. Placer en samling som den nederste hylde, en på de 30-tommer mærker og en på 54-tommer mærker.

4 Næste, sæt den ene side af enhederne mod en mur med 48 inches adskille dem. Fastgør dem til væggen gennem 18-tommer tømmer med 3-tommer drywall skruer.

5 Installer 18-by-48-tommer krydsfiner oven på rektangler med de 1½-tommer drywall skruer. Dernæst søm de 82½ tommer stykker til 92¾-tommer tømmer, flush til bunden, hvor døråbningen er placeret. Disse vil understøtte overskriften.

6 Byg overskriften ved at placere 8¾-tommer tømmer mellem de to 52½ tommer stykker. Sikker en på hver ende plads de to andre ud jævnt. Sæt dette på toppen af ​​de stillinger support og fastgør det til stutterier med de 3-tommer drywall skruer.

7 Installer de to stykker 48-by-96-by-¼-tommer krydsfiner til 48-tommers bredde af opbevaring skab 'vægge' med de paneler negle. Gentag dette med den 24-tommers krydsfiner på de forreste vægge og 52½ tommer stykke over portåbningen så godt.

trimning

8 Fastgør 1-by-4-by-49½ tommer tømmer til undersiden af header med de 4d dykker. Dernæst fastgøre 1-by-4-by-81¾-tommer tømmer til siderne af døråbningen.

9 Fyld sømhuller med træ kit og lad det tørre. Sand træet med 100 sandpapir korn.

10 Monter de to stykker udenfor hjørne form med ¾-tommer brads. Installer enhver kabelskabe dør enhed, der passer til en 48-tommers skab døråbning.

TIPS

  • Brug malerens caulk i sømhuller hvis en-for-4s vil blive malet.
  • Brug storage closet arrangørerne til yderligere organisere skabet indhold.
  • Lad ikke el-værktøj uden opsyn i nærheden af ​​børn.
  • Du må ikke male eller bejdse opbevaring skab uden ordentlig ventilation.

relaterede artikler