Hvorfor mit Opvaskemaskine Efterlad en Film på Mine Retter?

August 22

Hvorfor mit Opvaskemaskine Efterlad en Film på Mine Retter?


Åbning opvaskemaskinen til at finde nyligt rengjorte retter med en film på dem er frustrerende. Uanset om du oplever dette for første gang, eller det sker med jævne mellemrum, det vigtigste er at afgøre, hvad der forårsager filmen for at forhindre det i at ske igen. Selv i de fleste tilfælde filmen rest er midlertidig, og kommer ud med ekstra skrubbe, i visse tilfælde markeringerne er permanente og ruin retter.

Midlertidig Vs. Permanent Film

Før du kan lokalisere den nøjagtige årsag til filmen, skal du finde ud af, om resten er midlertidig eller permanent. At kende svaret kan hjælpe med at indsnævre hvorfor filmen vises på retter. Nedsænkes et klart glas, der har film på det i hvid eddike i mindst 15 minutter. Efter tidsforløb, fjerne glasset fra opløsningen for at se om filmen ikke. Hvis filmen kommer ud, det er midlertidig; hvis det fortsætter, er det sandsynligvis ikke kommer til at komme ud. Du kan også prøve at vaske en film-dækket glas eller fad med høj fosfat vaskemiddel opnået på købmand og varmt vand til at teste, om filmen er aftageligt.

Hvad er årsagen Midlertidig Film

Hvis du kan krat væk film og fjerne det fra fade, chancerne er, at det er forårsaget af en af ​​tre ting: hårdt vand, rensemiddel eller utilstrækkelig vandtemperatur. Hårdt vand indeholder mineralforekomster, der kan blive hængende på retter og skabe en oprustning. Når der anvendes for meget vaskemiddel, skylningen kan ikke skylle retter fri for sæbe og, som et resultat, det danner en film. Vand, der er for varmt interagerer med kemikalier i vaskemidlet på en måde, undertiden producerer en film på skåle. Hver af disse problemer, er imidlertid let løses.

Hvad er årsagen Permanent Film

Desværre, permanent film på retter er ikke correctable. Men at forstå, hvordan det kom der kan hjælpe vagt over film gentager sig. En kombination af blødt vand sammen med detergent eller for meget varme er typisk, hvad der skaber en permanent film på skåle.

Løsninger

Placer en afspændingsmiddel i skyllevandet dispenseren at lindre pletter og film. Tilsætningsstoffet med til at forbedre vandets folie aktion under skylningen og hjælper med at fjerne overskydende vaskemiddel, der ellers kunne dække retter. Undgå at bruge de hotteste indstillinger vand, såsom "hi-temp erosion" eller "power krat." Opvaskemaskinen skal fungere ved hjælp af vand, der er mindre end 140 grader Fahrenheit for at undgå tørring af rengøringsmiddel på retter. Stop forvask retter før du sætter dem i opvaskemaskinen. Når retter er mere beskidt, de rent faktisk skabe bedre resultater fra din vaskemiddel og tørring agenter. Følg produktets producent retningslinjer og anbefalinger til bestemmelse af mængden af ​​vaskemiddel til brug med din opvaskemaskine. Læg ikke mere sæbe end hvad detailhandlere antyder.


relaterede artikler