Voksende Bambus fra stiklinger

July 3

Valg og forberedelse delstaten

Bambus planter foretrækker varme og tropiske klimaer, en hvor temperaturen ikke kommer under 15 grader Celsius. Bambus bør også være noget læ fra vinden, fordi vinden kan blæse bambusskud forbi. Ideelt, bambus brug jord, der er godt drænet, fordi alt for meget fugt kan forhindre planternes jordstængler (svarende til rødder) i at vokse. Bambus kan dyrkes i næsten alle typer jord, forudsat at det ikke er for stenet. Ukrudt skal fjernes og jorden bearbejdes til en dybde på omkring 1,5 fødder.

Plantning

Bambus kan dyrkes ved at plante stiklinger fra bambusskud. Disse stiklinger bør tages fra midten af ​​stammen, og bliver nødt til at have mindst to og et halvt fuld sektioner af bambus hver (kendt som staengelled). Det ideelle tidspunkt at plante bambus er lige før regntiden (også kendt som vækstsæsonen). Dette sker som regel i foråret eller forsommeren. For de fleste typer af bambus, den bedste afstand mellem plantede klumper er 7 til 9 yards. Bambus klumper, der bliver dyrket for at producere skud får brug for mere sol end dem, der vil blive høstet for træ.

Voksende

En sand bambus lund kræver et stort plantage, som kan være meget dyrt. Som følge heraf er de fleste bambus dyrkes ved at plante et par klumper og derefter dividere den i mindre klumper. Det kan tage to eller tre år for bambus klumper til fuldt modne, i hvilken der kan dyrkes tid andre planter der. Bambus, der bliver dyrket for skud får brug for bedre jord eller gødning for at hjælpe det vokse bedre. Trods den omfattende mængde tid, det tager for modning, er der ingen kendte metoder til at fremskynde væksten processen.


relaterede artikler