Sådan Clean Lim Fra granit Counters

April 21

Sådan Clean Lim Fra granit Counters


Granit tællere ikke kun låne til skønheden i dit hjem, men tjener som en investering. Granit tællere er både holdbar og tiltrækkende. Disse tællere kræver særlig pleje for at holde dem ser elegante så regelmæssige rengøringsmidler og metoder ikke gælder for dem. De fleste rengøringsmidler ritualer for disse tællere er forholdsvis enkel og kræver ikke for meget indsats. Hvis du tilfældigvis en eller anden måde få lim på din granit tællere, er der ingen grund til at bekymre sig; det er en simpel rettelse.

Instruktioner

Sådan Clean Lim Fra granit Counters

1 Brug en skarp barberblad og forsigtigt fjerne så meget af klæbemidlet som muligt.

2 Hæld en lille mængde neglelakfjerner med acetone på en blød ren hvid klud.

3 Skrub området med kluden, indtil al resterende lim er væk. Det kan være nødvendigt at anvende mere neglelakfjerner til kluden, afhængigt af hvor meget lim der er. Hæld ikke den neglelakfjerner direkte på tælleren, da dette kan beskadige den.

4 Brug en blød ren, tør klud til at tørre området fri for resterende snavs.

5 Bland diatomejord og mineralsk terpentin i en tyk pasta og anvende den til området, hvis der nu er en plet, hvor limen var. Dæk grødomslag med plastfolie og lad det natten over. Om morgenen bruger gummi eller plast spatel til at fjerne grødomslag og tør området med en ren, fugtig klud.

TIPS

  • Ved brug af et barberblad, brug handsker og altid skrabe i en retning bort fra body.Ventilate området godt ved brug neglelakfjerner med acetone.

relaterede artikler