Sådan Tilslut en Reliance Transfer Skift til en Sub-panel

August 10

Sådan Tilslut en Reliance Transfer Skift til en Sub-panel


En magt overførsel skifte (PTS) styrer en nødsituation power backup forsyning, og er tilsluttet til et hjem elektriske tjeneste eller sub-panel. I tilfælde af strømudfald fra det lokale elselskab, kan en backup generator levere strøm gennem kontakten. Strømmen automatisk fordeles til hjemmets eksisterende kredsløb. PTS er tilsluttet hjemmets service på breaker panel eller sub-panel, så det er let tilgængelige i tilfælde af en nødsituation.

Instruktioner

1 Identificer en placering inden for 18 inches fra hjemmets sub-panel for overførsel skifte. Monter overførsel skifte til væggen ved siden af ​​den eksisterende belastning center ved hjælp af alle formål skruer. Sørg for, at boksen er monteret i træ knopper, og ikke blot skrues på gipsvæg.

2 Sluk for strømmen i belastningen centrum, og fjern derefter dækslet fra forsiden af sub-panel, eller breaker kassen. Aldrig arbejde på et hjem elektriske forsyning, eller på en individuel kredsløb, når strømmen stadig er tændt.

3 Fjern en knockout i bunden af panelet, og tilslut ledningen pisk, der fører fra overførsel skifte til dette hul. Skru kablet passer ind i hullet, og sæt ledningerne i belastningen centret gennem knockout hul. Fastgør wiren pisk fra overførsel skifte ind i samlingen ved at stramme skruerne på montering rundt om kablet.

4 Identificer de kredsløb, du ønsker til magten gennem overførsel skifte. I tilfælde af en uventet strømafbrydelse, bør en nødgenerator magten centrale kredsløb, såsom hjemmets ovn, apparater, afgørende belysning osv strøm gennem overførsel skifte vil sandsynligvis ikke strøm til hele hjemmet, medmindre du køber en hel hjem generator og overførsel skifte stand til at levere den strømstyrke nødvendig for at køre hele dit hjem.

5 Undersøg ledningerne indsat i belastningen center, der stammer fra overførsel skifte. Tilslut den grønne jordledning fra overførsel skifte til jorden lug i breaker panel. Tilslut alle de hvide, neutrale ledninger fra overførsel skifte til aluminium neutrale lug bar i belastningen centrum.

6 Vælg et kredsløb, som du vil til magten fra overførsel skifte. Fjern den sorte ledning fra breaker, der styrer dette kredsløb. De røde og sorte ledninger fører fra Reliance transfer switch er bundtet sammen i par, som fører til en individuel afbryder i overførsel skifte. Identificer en af ​​bundter kredsløb wire. Vælg et bundt, der forbinder til en afbryder i overførslen switch, der er den samme rating som breaker i hjemmets belastning center. For eksempel, hvis kredsløbet er forbundet til en 20 amp afbryder i hjemmet, skal du sørge for at bruge den samme kreditvurderede breaker i overførsel skifte.

7 Tilslut den røde ledning fra overførsel skifte kredsløb til breaker i hjemmets belastning center. Tilslut den sorte ledning fra overførsel skifte kredsløb til tråden du fjernet fra hjemmets afbryder. Sno de to ledninger sammen og derefter forbinde dem med en gul ledning møtrik. Skub disse tråde ind hovedafbryderen.

8 Fortsæt med at flytte de enkelte centrale kredsløb til overførsel skifte. Mærk hvert kredsløb om overførsel, når tilslutninger er fuldført. Monter dækslet tilbage på hjemmets hovedafbryder panelet, når alle tilslutninger er fuldført.


relaterede artikler