Afkalkning en Krups Elkedel

January 21

Afkalkning en Krups Elkedel


Te elskere kan vælge en Krups elkedel til opvarmning og holde deres vand rygende varm. Du skal afkalke Krups elkedel regelmæssigt for at undgå en ophobning af kalkaflejringer fra hårdt vand. Afhængig af hvor hårdt vandet er, kan dette være så ofte som en gang om måneden.

Instruktioner

1 Hæld 2 ¼ kopper hvid eddike i et målebæger. Den hvide eddike skal være 46 grader F, så chill i køleskab, indtil det er denne temperatur. Brug instant-læser termometer til måling af temperaturen af ​​hvid eddike.

2 Hæld hvid eddike i Krups elkedel. Tillad eddike til at sidde i den elektriske kedel i en time uden at opvarme kedel.

3 Hæld eddike efter en time. Skyl indersiden af ​​elektrisk kedel seks gange med koldt vand.

4 Fyld kanden med vand til maks niveau og koge vandet. Kassér vandet. Fyld kedlen til maks niveau igen og koge vandet igen. Kassér vandet uden at bruge det, og derefter bruge din Krups kedel som sædvanlig.

5 Citronsyre er også en effektiv afkalkningsmiddel. Placer 2 ¼ kopper vand i kedel og koge vandet. Sluk for kedlen slukket og tilsæt 1 1/2 spsk. af citronsyre til det varme vand og lad det sidde i gryden i 15 minutter. Følg trin 3 og 4 for at skylle elkedel.

TIPS

  • Hvis du foretrækker det, kan du bruge en afkalkningsmiddel til plast elkedler i stedet for hvid eddike. Følge producentens instruktioner.

relaterede artikler